Ana SayfaRöportajRöportaj: Su Karakuş

Röportaj: Su Karakuş

2016 için yıllık yorum yazmadınız. Yazamayacağım kadar kötü bir yıl olacak dediniz. Haklı çıktınız. Peki 2017’de bizi neler bekliyor yazacak mısınız? Herkes bunu merak ediyor…

Evet 2016 beklediğimden daha kötü geçti. 2017’nin 2016’ya göre daha yumuşak geçeceğini, Ekim itibariyle, yani Jüpiter’in Akrep burcuna geçişiyle birlikte daha rahat ve huzurlu hissedeceğimizi öngörüyorum. 2017 sonbaharı ve 2018’de olumlu açılar altında olacağız. Ve bu da demektir ki yeni ay ve dolunaylar ile tutulmalara olumlu açılar eşlik edecek. Dolayısıyla her yenilik bir çeşit şans, her sonlanma bir çeşit tamamlanma anlamı taşıyacak. 

Peki 2017 için spesifik öngörüleriniz var mı?

Genel burç yorumları açısından 2017’nin aşkta en şanslıları Akrepler, Boğalar, Yaylar ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar. Mali konularda en şanslılar: Başak, Kova ve Akreplerle, yükselen burcu bunlardan biri olanlar.

2017’nin en tehditkar ayı Mart. 3 Mart’ta Jüpiter-Uranüs karşıtlığı zirve yapacak: yani adaletsizlik, aşırı sert değişiklikler ve yenilikler isyan ettirecek. Terör saldırılarının sayıca artması ve vereceği zararların çok büyük olması muhtemel. Ay boyunca bu tür gerilimli olaylarla ilgilenirken, 30 Mart’ta Jüpiter-Plüton sert açısı ile yeniden savrulacağız. Bu ölü sayısının yüksek olduğu saldırılar, afetler ile mağdur sayısının yüksek olduğu haksızlıklar anlamına geliyor. Ve görüyoruz ki aslında şans ve bolluk getiren Jüpiter sert açılar altındayken şanssızlık ve bereketsizlik getirecek. Terazi burcunda seyreden Jüpiter ne yazık ki adalet ve ortaklık yerine evliliklerin bozulmasına, adaletsizliklere ve ortaklıkların vereceği zararlara, toplu ölümlere, toplu mağduriyetlere neden olacak. Ağustos ayı da bu anlamda sevimsiz bir ay. Jüpiter-Plüton karesinin yeniden tetiklendiğini görüyoruz. O günlerde Plüton, Satürn, Uranüs gibi ağır hareket eden ve kitleleri etkilediğini düşündüğümüz gezegenler gerilediği için kısmen şanslı sayılırız. Olaylar başlamadan bitebilir veya büyük bir saldırı yapılamadan bertaraf edilebilir. Eylül’de Mart başındaki gibi Jüpiter-Uranüs karşıtlığı tekrarlayacak. Mart’ta Jüpiter gerilerken Eylül’de Uranüs’ün geriliyor oluşu bir avantaj tabii. Sonuçların etkisini hafifletir. Ama bir o kadar gizli çalışmaları, arkadan çevrilen dolapları desteklediği için dikkatli olunmalıdır. Yaşamın pamuk ipliğine bağlı olduğunu iliklerimizde hissedebiliriz.

Peki güzel şeyler ne zaman başlayacak?

10 Ekim 2017’de Jüpiter Akrep burcuna geçecek ama hemen 15 gün öncesinden etkisini hissettirecek. Önce başkalarının kaynaklarını, tanıdıklarını kullanma fikrine sıcak bakacağız, sonra asıl zenginliğimizi sezgilerimizi ve yastık altındaki altınları, yer altındaki madenleri, kökleri yerin altında olan bitkilerin değerini fark edeceğiz. Yeni ameliyat teknikleri bulunacak. Sağlıklı kalmak kolaylaşacak ve “ bana bir şey olmaz!” düşüncesi yaygınlaşacak. Buraya kadar her şey normal. 

Jüpiter Akrep burcuna geçtiğinde güzellikler Neptün’le üçgen açı yaptığında başlayacak. Ve bu hayallerimizin gerçekleşmesi anlamına geliyor. Müthiş bir açıdır bu. Sezgiyi yükselten, dilekleri gerçekleştiren, duyguları ve duyarlılığı yenileyen. Unuttuğumuz tüm erdemleri yeniden hatırlatan. 
Yaşadığımız maddi menfaatlerin ve duyarsızlığın olduğu evre sona erecek bir anlamda. Manevi değerler ve erdemler yeniden yükselirken, en basit ve temel anlatımla Tanrımızı yanımızda hissedeceğiz. Bu bütün dünya ve bütün dinler için geçerli.

3 Aralık 2017 ve öncesindeki 1 ay çok değerli.
Ayrıca güzel şeyler deyince 11 Kasım 2017’de gerçekleşen Satürn-Uranüs üçgen açısını atlamamak gerekir. Eskiyle yeniyi, öğretmenle dahi öğrenciyi, otoriteyle asiyi, askerle aykırı önderi buluşturur, birleştirir. Sıklıkla sorulan ne zaman kurtulacağız bu karanlık günlerden sorusunun yanıtıdır bu açı. Uranüs geri gidiyor ama olsun. İlerici ve ilerleten bir açıdır, büyük kitleleri etkileyecektir.

2017’yi bitirdiniz neredeyse; 2018 nasıl diye sormak isterim.

Yok yok bitirmedim, tutulmalara da değinelim istersen.
2017 Şubat ayında, Aslan burcunda bir tam Ay tutulması, bir de Güneş tutulması yaşanacak. Tutulmalar çok önemli. Şubat tutulmaları Jüpiter gerilemesinin gölgesinde geçecek. Yine de şanssızlıkların değişim, yenilik ve düzenli bir yaşam getirmesi çok sevindirici. Çok güzel bir Ay tutulması. Güneş tutulmasınınsa hiç kötü açısı yok. Kendini gerçekleştiren bir yenilik, ruhsal gelişim. Eskiden kaybedilen değerlere yeniden kavuşmak gibi olumlu getirileri var.

7 Ağustos’ta Kova burcunda oluşacak Ay tutulması ise biraz agresif gibi. İşin içinde Mars var ama cesaretini şanstan yani Jüpiter’den alıyor. Dolayısıyla hakkıdır neyi sonlandırmak istiyorsa onu sonlandırmak. Öfkeye ve egoya dikkat etmek şartıyla. Jüpiter-Plüton karesi beni çok korkutur. Maden, petrol ve bilumum yer altı zenginlikleri için çalışanların, adalet arayanların toplu ölümünü hatırlatır. 2017 için en zor zamanlardır.
21 Ağustos’ta Aslan burcunda Güneş tutulması yaşanacak. Kuzey Ay düğümü ve Uranüs devrede olduğu için harika bir tutulma. Kuzey ay düğümü biraz şansı anlatır ve hayat amacına ulaşmayı sağlar. Ne güzel bir Güneş tutulmasıdır. Yenilik, değişim istekleri başlar. Uranüs gerilemektedir ama her şey düşüncede başlar değil mi Ezgi?

Kesinlikle evet! Önce düşünüp sonra gerçekleştiriyoruz. Peki 2017 bu kadar mı?

Senin aradığın cevap şunlar mı: aşkta, parada, sağlıkta bana ne olacak?

Evet 🙂

Öyleyse anlatayım:
2017’nin para kazanmakta en şanslıları:
Başaklar, Kovalar ve Akreplerle yükselen burcu bunlardan biri olanlar.
2017’nin aşkta en şanslı burçları:
Akrepler, Boğalar, Yaylar ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar.
2017’yi en sağlıklı geçirecekler:
İkizler, Balıklar ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar.

2018’den bahsedebiliriz artık…

2017 Ekim’inden itibaren çok güzel bir dönem başlayacak ve 2019 Haziran’ına kadar devam edecek. Bu dönem yaşayacağımız en güzel, en değerli evre. Dolayısıyla 2018’i ve 2019’un ilk yarısını çok seveceğiz. Güzel günler ne zaman gelecek diyenlerin bu dönemi iyi değerlendirmesi gerekli. Yılın iyi geçip geçmeyeceğini hangi gezegen nereye girmişden ziyade hangi gezegen hangi başka gezegenle açı yapmış belirler. Açılar çok önemlidir. 

2018 yılında hiç kötü açı yok. Nisan 2018’de Plüton-Jüpiter uyumu zenginleşmenin önünü açacak. Satürn’ün de artık Oğlak burcuna yerleşmesiyle birlikte tutumlu, disiplinle çalışan bireyler olarak zenginleşmenin gerekliliklerini yerine getireceğiz. 

Mayıs 2018 çok kıymetli bir ay, Jüpiter-Neptün üçgeni düşleri gerçekleştirecek yetenekle donatılmışız gibi bir hava estirecek. Ne dilersek olduğunu gözlemleyeceğiz. Aynı açı 19 Ağustos’ta tekrarlayacak ve Güneş tutulmasıyla etkisini daha net hissedeceğiz. 

2018’de tutulmalar Yengeç, Aslan, Kova ve Balıkları sevindirecek.
En şanslılar: Akrepler ve Yaylar. Yükselen burçları bunlardan biri olanlar en şanslılar.
2018’in aşkta şanslıları: Yengeçler ve Aslanlar. Yükselen burcu bunlardan biri olanlar elbette.
2018’in mali konularda şanslıları: Teraziler ve Akrepler, yükselen burcu bunlardan biri olanlar.

2019’da yeniden 2016 kadar zor günler mi yaşayacağız peki?

Hayır 2019’da olumsuz açı Jüpiter-Neptün karesi aşırı yağışlarla susuzluk, kuraklık arasında gidip gelmemize neden olacak bir açı. Bunun dışında başka olumsuz açı yok. Genel olarak iyi bir yıl. 2016’daki çileli günler 2017’den itibaren bitiyor. Artık geleceğe gülerek bakacağız.

2019’un şanslıları kim peki?

2019’da Yaylar en şanslılar. Ve yıl biterken Oğlaklar da şanslılar. 
Aşkta en şanslılar: Aslanlar ve Başaklar. Yükselen burcu bunlardan biri olanlar en şanslılar tabii.
Mali konularda şanslılar: Teraziler ve Yaylar. Yükselen burcunuz Terazi ve Yaysa 2016’daki olumsuzlukları bir daha yaşamayacaksınız. Yengeç, Aslan ve Oğlaklar tutulmalardan yararlanacağı için ekstra şanslılar.

Hızımızı almışken 2020’den bahsetsek mi?

 2020’de Plüton ve Satürn Oğlak burcunda buluşacak. 12 Ocak’da büyük kavuşum gerçekleşecek. Oğlak sabitlik, kariyer, güvenlik, toprak, baba ve yönetici anlamına geliyor. Büyük ve önemli bir yöneticinin ani kaybından büyük ve şiddeti tahmin edileme bir depreme kadar bir dizi üzücü gelişme gerçekleşebilir. Süreç 2019 sonbaharından, 2020 ilk baharına dek uzanır. O yıl Jüpiter’de Oğlak burcunda olacak ve 3 gezegen birbiriyle kavuşup duracak. Bu en yaşlılarımızın bile deneyimlediği bir açı değil. Her ne zarar göreceksek kayıpların sayısı da, dehşetin büyüklüğü de tahmin edebileceğimizden fazla olacak. 

2020’nin tutulmaları Yengeç, İkizler, Akrep ve Yay burçlarında gerçekleşiyor. 2019’da başlayan tetiklenmelerin devamı yani 2019’da başlayan hastalıklara, yer sarsıntılarına ve ilginç olaylara dikkat etmek gerekiyor. Sonlanma ve ani bitişler 2020’de. Üstelik o yıl ani krizler, yokluklar da yaşanabilir. Uranüs’de Boğa burcunda yol alacağı için para, mal, mülk, yatırımlar gibi değerlere bakış açımız değişecek. Aralık 2020’den itibaren Jüpiter ve Satürn Kova burcuna yerleşecek ve esas tehdit o zaman başlayacak. Büyük liderin kaybı bir çok ülkede iç savaşı, özgürlük için yapılacak savaşları tetikleyecek. Buna rağmen çabuk bastırılacağını düşünüyorum çünkü sonraki yıllar 2016 kadar bile kötü açılara sahip değil. Yaşadığımız en kötü yıl 2016’ydı. Ve 2020 oldukça zorlayacak sonrasında özgürlüğü ve huzuru bulabileceğiz. 

Çok teşekkürler! Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştınız…

 Trendus’un yeri bende çok ayrı biliyorsun. O nedenle ben çok teşekkür ederim bu ilginç röportaj için. Yeni yıl ve yeni yıllar hepimize huzur, bereket, esenlik getirsin. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI