Ana SayfaRöportajRöportaj: Tuğba Atasoy

Röportaj: Tuğba Atasoy

Öncelikle sizleri biraz tanıyabilir miyiz?
 
Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümü mezunuyum, bölümümü birincilik derecesiyle tamamladım. Sonrasında yine Yeditepe Üniversitesin’ de Grafik Tasarımı Master Programını tamamladım. Fotoğraf çekimlerinde, TV programında ve benzeri projelerde stil danışmanlığı yaparak meslek hayatıma başladım. 2011 yılında Tuğba Atasoy markası ile, kadın erkek haute couture ve kadın hazır giyim  koleksiyon üretim, satış, tasarım danışmanlığı ve stil danışmanlığı alanlarında hizmet vermekteyim.
 
Her sezon hazırladığım ready-to-wear koleksiyonlarımın yanı sıra kişiye özel couture tasarımlarımla İstanbul ve Türkiye geneline hizmet veriyorum. 
 
Koleksiyonlarınızı oluştururken dikkat ettiğiniz şeyler neler?
 
Sade tasarımların şıklığı özenli işçilikle  ortaya çıkar. Ana hatlarını sade ve şık çizgilerin oluşturduğu koleksiyonlarımda, kullandığım kumaş ve kalıp kaliteleri en önemi kriterlerim arasında. Dikkat ettiğim bir diğer nokta ise;  her sezonun koleksiyonunun ”on time’’ olması yani: o sezonun dünya trendlerini içermesidir.


 
Tuğba Atasoy tasarımlarını nasıl bir stili olan kadınlar giymeli?

 
Elegan, cool, şehirli, dişi ve dikkat çekici stili olan kadınlar tercih ediyor. Kendini giydiği tasarımın arkasına saklayan değil, tasarım ile stilini doğru bir bütünlük ile birleştirip kendini ön plana çıkarmayı başarabilen kadınlar…
 
Kişiye özel tasarımlar yapıyor musunuz? 

Asıl yapmaktan hoşlandığım ve ruhumu tatmin eden kısım tam da bu, kişiye özel tasarım. Hazırladığım özel tasarımlar kişinin hayat tarzı, kişilik, ve vücut özelliklerine göre hazırlamak benim için her seferinde yepyeni heyecanlı bir proje gibi, ürününü dikeceğim kişiyi doğru analiz eder doğru tasarım ile birleştirir mükemmel ürün ortaya çıkarmaya çalışırız.

Müşteriler Tuğba Atasoy tasarımlarına nereden ulaşabilir?
 
İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi caddesindeki showroomumdan, online satış için internet sitemizden (www.tugbaatasoy.com

 Kişiye özel tasarım için Nişantaşı ve Paris’ teki adreslerimizden bize ulaşabilirler.

Tuğba Atasoy’la boşlukları dolduralım

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI