Ana SayfaDüğünRowley Hesselballe London Gizia Gate Koleksiyonu: Akdeniz Akşamları

Rowley Hesselballe London Gizia Gate Koleksiyonu: Akdeniz Akşamları

Gelinlik ve gece giyim sektöründe bir devrim yaratma isteğiyle kurulan Rowley Hesselballe London, modern ve uygun fiyatlı lüks tasarımlarını çevrimiçi platforma taşıyor. Ana koleksiyonlarını Şubat 2020’de sunan tasarımcı ortaklar Canan Hesselballe & Rosie Poole şimdi Gizia Gate’e özel tasarladıkları kapsül koleksiyonlarıyla karşımızda.

Akdeniz kıyısındaki eşsiz günbatımı ve güzel akşamlardan ilham alan Akdeniz Akşamları koleksiyonu ipek şifon, tül ve ipek organze gibi kumaşlarda hayat bulan rüyalara taşınacak tasarımlara sahip. Göz alıcı koleksiyon birbirinden özel yedi elbise, tül etek ve onunla uyumlu olan bir de üstten oluşuyor. İsmini tasarımcıların tanıdığı güçlü kadınlardan alan her bir elbise, zarif ama modern kesimlerden, lüks kumaşlardan ve el yapımı eşsiz detaylardan yaratılıyor.

Kapsül koleksiyon okyanus mavisi, inci beyazı, gümüş kum ve gece siyahı gibi olağanüstü bir renk paletiyle ilham aldığı Akdeniz’i adeta onurlandırıyor. Bu romantik tonlar dalgalı kollarda, göğüs dekoltesinde ve işleme detaylarında can buluyor.

Romantik akşamlar ya da yıldızlar altındaki partiler için biçilmiş elbiseler…

Marka kurucuları Canan ve Rosie bu koleksiyonu anlatırken “Güneşin, kaçınılmaz karanlığa ve denizin gizemi içinde kaybolduğu o renk cümbüşüne ev sahipliği yapan Akdeniz günbatımının sonsuz güzelliğinde sahip olduğumuz hatıralardan ilham alan bir koleksiyon ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Akşamları koleksiyonu şimdi sadece Gizia Gate Nişantaşı mağazasında.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI