Ana SayfaGüzellikRuj Sürerken Bunlara Dikkat Edin

Ruj Sürerken Bunlara Dikkat Edin

Dudak kalemi kullanın

Dudak kalemi rujunuzu en güzel gösterecek etkenlerden biridir. Hem rujunuzu taşırmamanızı hem de daha düzgün bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Eğer demode görünmek istemiyorsanız rujunuzla aynı renkte bir dudak kalemi seçmelisiniz.

Dudaklarınızı nemlendirin

Dudakları nemlendirmek sıkça yaptığımız bir bakım olmasa da, çok önemlidir. Özellikle kuru veya soğuk havalarda çatlayan dudaklar rujunuzu kötü gösterecektir. Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınızı mutlaka nemlendirici uygulayın. Sürdüğünüz ruj çok daha güzel gözükecektir.

Rujunuzu sürmeye doğru yerden başlayın

Ruju sürmeye her zaman dudaklarınızın merkezinden başlayıp sonrasında dışa doğru devam etmelisiniz.

Fırça kullanmayı deneyin

Özellikle koyu renk ruj sürerken ruj fırçası kullanın. Hem ruju sürüşünüz kolaylaşacak, hem de taşırmaları daha kolay engelleyeceksiniz.

Rujunuzu dudaklaranıza yedirin

Dudaklarınızın ruju emmesini sağlamak için; dudaklarınızı birbirine sürtmelisiniz. Böylelikle daha net bir görüntü oluşturacaksınız.

Dudaklarınıza peeling yapın

Pul pul dökülen dudakları önlemek için peeling yapın. Nemli bir fırçayla dudaklarınızı ölü deriden arındırın.


1.Dior Addict Ultra Gloss 676 Cruise Ruj 117 tl, 2. Chanel Rouge Coco – Marlene 458 133 tl, 3. Estee Lauder 115 tl, 4.Estee Lauder Pure Color Envy Matte 330 123 tl, 5. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats No 215 Ruj 130 tl, 6. Mac Patentpolish lip pencil 65 tl​
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI