Ana SayfaMagazinRüzgar Erkoçlar'dan Evlilik Teklifi

Rüzgar Erkoçlar’dan Evlilik Teklifi

14 Şubat’ı kutlamak için Rüzgar Erkoçlar ve sevgilisi Tuğba Beyazoğlu bir mekana gitti. Mekandaki karikatüriste kendilerini çizdirirlerken aldığı sürpriz evlilik teklifine şok olan Beyazoğlu “Evet!” dedi.

                                

Tuğba Beyazoğlu, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı: “Sonsuza kadar evet! Oysa ki öylesine gitmiştik. Mekanda Sevgililer Günü nedeniyle karikatürist vardı. Masamızın ayarlanmasını beklediğimiz anda, vakit doldururken ‘kendimizi çizdirelim’ dedik. Aslında her şey planmış… Her şey ayarlanmış… Önümde duran Tv ekranında ‘HEY!’ dedi adam ve başladı… Ağladım durdum. İzlerken yok oldum. O an anladım ve kağıda ‘evet’ yazdım…”.

Romantik teklifin sahibi Rüzgar Erkoçlar ise duygularını şöyle dile getirdi: “Gözlerimi bir kez açtın, bundan sonra da seninle kapamak istiyorum. Emeği geçen herkese, yanımızda olan arayıp soran herkese teşekkürler… Bana ‘evet’ dedi”.

2017’nin yazında evlenmeyi planlayan ve Geçtiğimiz haftalarda birbirlerinin aileleriyle tanışan çift,  2017’nin yazında evlenmeyi planlıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI