Ana SayfaGüzellikSaçlarınızı Nevacare Nutritive ile Koruyun

Saçlarınızı Nevacare Nutritive ile Koruyun

Bahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte, Neva Kozmetik “Saçlarınıza bakım yapmanın tam vaktidir” sloganıyla özel bir bakım paketi öneriyor.

Saçların en çok yıprandığı yaz aylarında saçların daha fazla özen ve bakıma ihtiyaç duyuyor. Yazın saçların yıpranmasını önlemek için düzenli bakım çok önemli. NEVACARE NUTRITIVE ürünleri ile her gün duşta ve fön çektirmeden önce çok basit birkaç uygulamayla hem yıpranan saçlarınızı onarabilir, hem de deniz ve güneşe karşı yıpranmalarını önleyebilirsiniz. 
Her banyodan sonra ve fönden önce kullanılacak birkaç damla NEVACARE NUTRITIVE Repair Glossing Serum, yüksek ısıda şekillendirilen saçlarınız yıpranmaya karşı koruyarak,  saçlarınızı ipeksi bir görünüme kavuşturuyor.
NEVACARE NUTRITIVE Repair Saç Bakım Kremi ise, onarıcı özelliği ile saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Kurumaya meyilli saçlarınıza nem kazandırmakla birlikte, saçlarınızı besleyerek, daha hacimli görünmesini sağlıyor.   Nevacare Nutritive Repair Saç Bakım Kremi’ni saçlarınıza uygulayarak yazın yıpratıcı etkisinden korunabilirsiniz.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI