Ana SayfaGüzellikSağlıklı Bir Cilt İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sağlıklı Bir Cilt İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Osmanlı’nın güzellik sırrı olan, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş bir dermokozmetik markası olan COSMED, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor.

 
Cildin en büyük ihtiyaçlarından biri “günlük temizlik”
 
Mevsim geçişi, yoğun nem kaybı, yüksek veya düşük sıcaklık gibi hassasiyet yaratan durumlarda cildin temizlik ihtiyacı daha da artıyor.  Toleransı düşük, hassas ve kızarıklık eğilimli ciltlerin arındırılması için geliştirilmiş ULTRASENSE Hassas Ciltler için Temizleyici Köpük, kılcal damar dolaşımını destekleyerek hassasiyet ve ödem oluşumunu engelleyen formülüyle cildi nemlendirilirken cildin yatıştırılmasına da yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan köpük; hayvansal içerik, sabun ve parfüm içermiyor.

 
Cilt sağlığının en büyük yardımcısı: “Nem”
 
Nem, cildimizin en büyük ihtiyaçları arasında yer alıyor. Sağlıklı bir cildin en büyük göstergelerinden biri olan nemli ve ışıltılı bir cilde ulaşmak ise çok kolay. Nem kaybı yaşayan tüm ciltlerin günlük kullanımına uygun, pH dengeleyici ve nemlendirici DAY TO DAY Mineral Tonik, antioksidanlarca zengin yeşil çay içeren formülüyle cilt hücrelerini güneş ve çevrenin yıpratıcı etkilerinden koruyarak cildi sakinleştiriyor. Cildi, mikro düzeyde ölü derilerden nazikçe arındırırken, cilt tonu eşitsizliklerini azaltan ve cildi pürüzsüzleştirerek nem kapasitesinin arttırılmasına yardımcı olan tonik, hayvansal içerik bulundurmayan formülüyle hem sabah hem de akşam kullanılabiliyor.

 
Karma, yağlı ve akne eğilimli cilde sahip olanlar ne kullanmalı?
 
Sivilce, komedon ve siyah nokta oluşumuna neden olan bakterilerin ve sebum artışının önüne geçerek sivilce oluşumuna sebep olan faktörleri engellerken, sebum salınımını dengeleyen COMPLETE BENEFIT Matlaştırıcı & Dengeleyici Krem; onarıcı, besleyici ve antienflamatuar yağ asitlerini dengeli bir şekilde içeren formülüyle hyaluronik asit üretimini destekleyerek cildin nem kapasitesini artırıyor. Hayvansal içerik ve soyucu asit içermeyen formülüyle anında matlık etkisi yaratan krem, gündüz ve gece kullanılabiliyor.
 
 

 
 
COSMED Cosmeceuticals’ın uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri; yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI