Ana SayfaGüzellikSağlıklı Kilo Kaybına ve İncelmeye Merhaba Deyin

Sağlıklı Kilo Kaybına ve İncelmeye Merhaba Deyin

Bu konular konuşulurken kulaktan kulağa bir arkadaşım Bağdat Caddesi’nde Slimwell adında, zayıflama ve sağlıklı yaşam merkezinden bahsetti. Baya dikkatimi çekti anlattığı şeyler. Şimdiye kadar Türkiye’de olmayan bir şey. İnternet sitesine girip baktım. “Amacımız sizi inceltmek, inceltirken sağlıklı, mutlu ve formda kalmanızı sağlamak. “ yazısını görünce, hemen telefona sarıldım ve röportaj istedim. Uygun olduğum bir güne randevu verdiler. Yanımda bikini, tayt ve tişört getirmemi istediler.  Bağdat Caddesi üzerindeki Slimwell’i çok rahatlıkla buldum ve çaldım kapılarını. Kapıyı açar açmaz içeriden gelen temiz hava beni büyüledi. Çok hijyenik ve güler yüzlü bir ekip tarafından karşılandım. Telefonda konuştuğumuz gibi iki tane makine deneyimleyecektim. 

Önce bikinimi giyerek daha popüler makinayı denedim; Hydroshape. Hydroshape; bisiklete binmek gibi bir şey. Ama tam da öyle değil. Belinize kadar suyla doluyorsunuz ve aynı zamanda suyun içinde pedal çeviriyorsunuz. Bu işlem, selülit giderme, sağlıklı kilo kaybı ve incelmeyi keyifli hidro masaj, aromatreapi ve kromoterapi tecrübesiyle sağlıyor. ABD’de incelme, kilo kaybetme, selüliti yok etme, vücuttaki fazla suyu atma, kas gelişimi ve kuvvetlenmesi, kardiovasküler dirençte artış, lenf drenajı gibi etkileri ile kendini kanıtlamış yenilikçi ve yüksek teknoloji bir makine olduğunu anlattılar. Hydroshape ile bir seans boyunca suyun içinde bisiklete bindiğinizde ­16 jakuzi jeti bedeninize masaj yapıyor,­ozonterapi, ­aromaterapi ve kromoterapi özellikleri rahatlatıyor  ve balneoterapik bir spa/wellness deneyimi  sağlıyor. Suyun direnci havadan 12 kat fazla olduğu için 30dk.’lık bir seans boyunca suda bisiklete binmek; 400­ – 600 kalori yakılmasını, ­vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlıyor.  Böylece incelme hedefine kolaylıkla ulaşmış oluyorsunuz. Aynı zamanda masaj jetleri sayesinde selülit probleminde gözle görülür bir azalma meydana geliyor. (Tabii bunun mükafatını, düzenli seanslar karşılığında alıyorsunuz) 

Tamamen kendime ayırdığım 30 dakikalık Hydroshape deneyimimde, kafamdaki tüm düşünceleri bir kenara bırakıp kendimi makinanın huzur dolu enerjisine bıraktım. Karşımda bir tv, elimde kumanda. O 30 dakika bana adeta 5 dakika gibi geldi. 30 dakika sona erdiğinde, nasıl huzurlu ve hafiflemiş hissettiğimi anlatamam.  

Daha sonra bikinilerimi 10 saniyede kurutan bir makinaya koyduk ve bikiniler kupkuru çantama geri attım. Hydroshape’ten sonra girilen bir diğer seans; Rollshape’teydi sıra. Taytım ve tişörtümla, yardımcı yetkili eşliğinde seansa başladık. Slimwell’de tüm seanslar 30 dakika sürüyor bu arada. Rollshape’ın amacı; kan dolaşımını hızlandırarak, üstün rahatlama, ağrıları dindirme ve selülit gideren  ileri teknolojili  masaj cihazı. Rollshape yüksek bir etki için kromoterapi, ­kolajen ve ­hava iyonizasyonu gibi özellikler ile donatılmış. Kızılötesi özelliği cildin derin katmanlarında birikmiş yüksek toksinlerin atılmasını sağlayıp; eklem tutulmasını azaltıyor, ­kas spazmlarını rahatlatıyor, ­kan dolaşımını arttırıyor, ­ağrıları dindiriyor, ­yumuşak doku zedelenmesine iyi geliyor.  Ayrıca ­kolajen, dokuların genişlemesini arttırıp  ­iltihaplı ödem ve ifrazatların çözümüne yardımcı oluyor. Anlayacağınız Rollshape’te yok yok.  Hava iyonizasyonu sağlıklı iyonlar salgılıyor. Bu da vücuda enerji kazandırıyor,  halsizlik ve yorgunluk etkilerini minimum seviyeye indirmeye yardımcı oluyor. Toplamda 15 hareketle vücudunuzun her yerine temas ediyor.  

30 dakika sonunda buradan da güler yüzlü bir şekilde çıktım ve sıra dinlenmeye geldi. Yani Activcouch’a.  Activcouch’ta yapmanız gereken tek şey, ayaklarınızı uzatıp keyfinize bakmak. Dilerseniz bir yandan yasemin çayı yudumlamak. Activcouch, yaptığımız iki seans sonrası; mesaj terapisi, rahatlama ve kas gevşemesi için birebir.

Bir 30 dakika da burada geçirdikten sonra, Slimwell’in kurucusu Mehmet Özarslan’la oturup konuştuk. 
2015 yılında “İncelmede Devrim” sloganıyla piyasaya giren Slimwell’in yeni olmasına rağmen, oldukça rağbet gördüğünü belirtti. İncelmek için yıllarca spor yapıp kendimizi hırpalamamıza gerek yok o zaman dediğim de ise, sporun yerini hiçbir şeyin tutmayacağını söyledi. Açık havada yürüyüş, yüzme vs..  tarzında sporların, insanın her daim hayatında olması gerektiğini savunuyor.  Erkeklerin de yoğun talebi olan Slimwell’de sadece kadınlara yer var. Bunun nedeni ise; kadınların kendini orada daha rahat, her şeyden uzak, kendilerine ayırdıkları birkaç saat olduğunu ve bu birkaç saatte de diledikleri gibi rahat olmalarını istedikleri için erkek üye tercih etmediklerini söylüyorlar. 
İçerideki taze havanın etkisinden olsa gerek, sohbetimiz bitip dışarı çıktığımda hala yüzümde bir gülümseme vardı. 

Eğer siz de Slimwell’i merak ettiyseniz, okuyucularımız olarak sizleri de ücretsiz bir deneme seansına bekliyorlar:)

Daha detaylı incelemeniz için: www.slimwell.com.tr

Facebook : slimwellcomtr
Instagram: slimwellcomtr
Telefon : 0216 369 1 369

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI