Ana SayfaTeknolojiSamsung NX MINI Fotoğraf Makinesi

Samsung NX MINI Fotoğraf Makinesi

Samsung, dünyanın en ince ve en hafif değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi NX Mini ile karşımızda. NX Mini’nin en önemli özelliklerinden biri de NFC ve Wi-Fi bağlantı desteği sayesinde, çektiğiniz fotoğrafları hızlı ve kolayca paylaşmanızı sağlaması.

Başkan Yardımcısı ve Samsung Electronics Görüntüleme Ekibi Başkanı Myoung Sup Han, NX mini ile ilgili olarak şunları söyledi: “Trendleri belirleyenlerin, mükemmel fotoğraf kalitesi ile yaşamlarından kareler yakalamaları için kusursuz bir cihaz olan NX Mini, hem şık hem de güçlü… Samsung 2011`de selfie trendinin lideri olarak, ilk döndürülebilir dokunmatik ekranı tanıttı ve cihazı gelişen tüketici taleplerine göre tasarladı. Selfie trendinin heyecanına yönelik olarak özel tasarlanan, 3.0 inç döndürülebilir ekranı ve geniş açılı merceği ile NX Mini bu konuda önemli bir örnek. Hafif tasarımı ise NX Mini’yi rahatça cebinizde taşımanıza olanak tanıyor ve böylece her yerde fotoğraf çekmeyi sağlıyor."

Kısa sürede dünyanın dört bir yanındaki dillere yerleşen “selfie” trendi, hız kesmeden devam ediyor. "Wefie" kelimesi ise sokak diline, 2 veya daha fazla kişinin birlikte çektiği "selfie" olarak girdi ve Samsung, NX Mini ile wefie trendine öncülük etmeyi hedefliyor. NX Mini, fotoğrafseverlerin bu yeni trende hiç zorlanmadan ayak uydurmalarını sağlayacak özel seçeneklere sahip. 75,2 mm (3,0 inç) ve 180 derece döndürülebilir dokunmatik ekran ile kullanıcılar, kendi görüntülerini mükemmel şekilde kadraja yerleştirebilir. 
Kendi fotoğrafınızı çekerken bir yandan etkileyici poz vermek, diğer yandan deklanşöre basmanın zor olduğu düşünülerek Samsung, NX Mini`yle yeni bir özellik sunuyor. NX Mini`nin yeni göz kırpma özelliği, istediğiniz zaman kusursuz fotoğrafı çekmenize yardımcı oluyor. Fotoğraf çekmek için tek yapmanız gereken; çekim için hazırlık yapmak ve görüntüyü yakalamak için fotoğraf makinesine göz kırmak… Göz kırpmayı algılayan NX mini, herhangi bir düğmeye basmaya gerek kalmadan iki saniye sonra otomatik olarak fotoğraf çeker.
Beyaz,, nane yeşili, kahverengi ve siyah olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip NX mini, Türkiye’de Nisan ortasında satışa sunulacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI