Ana SayfaModaSeda Bakan InStyle Ağustos Sayısında

Seda Bakan InStyle Ağustos Sayısında

Seda Bakan InStyle Ağustos sayısında yazın enerjisini yansıttı. 

Nasıl bir karakterde izleyeceğiz sizi? 
Ben, Almanya’da doğmuş büyümüş Leyla karakterini oynuyorum. Leyla, annesi tarafından bir yaşındayken terk edilmiş ve üvey anneyle büyümüş. Biz Leyla’nın hayatına o da yeni anne olduğunda giriyoruz. Hayat Leyla için zor olacak ama o, bebeğiyle beraber ayakta kalmak için büyük bir mücadele verecek. Ve tabii ki; Leyla bu süreçte gerçek aşk ile de tanışacak.

Biraz geriye gidecek olursak Behzat Ç. öncesinde de televizyon yapımlarında yer aldınız ama bu diziyle beraber izleyicinin kalbini kazandınız. Ardından sizin ne kadar komik biri olduğunuzu anladığımız Kardeş Payı ile izleyiciyi ters köşeye yatırdınız. Nasıldı bu iki işte olmak? 
Oyunculuğum açısından ters köşe oldu. Kardeş Payı’nda oynamanın kariyerimde önemli bir basamak olduğunu düşünüyorum. Oyunculuk hayatımda mümkün olduğunca farklı karakterleri oynamayı isterim. Her projenin doğasına ve gerekliliklerine uygun bir şekilde işimi iyi yapabilmek için çalışıyorum.,

Günlük stiliniz nasıldır?
Günlük stilim ruh halime göre değişiyor. Bir günü çok süslenip, makyaj yapıp, takılar takarak geçiriyorsam, ertesi günü kot, tişört ve terlikle de geçirebiliyorum. Tabii nereye gittiğim de önemli.

Doğal güzelliğinizin sırları da merak ediliyor. Neler yapıyorsunuz cilt bakımı ve saç bakımlarınız için? 
Klasik olacak ama aslında çok fazla bir şey yapmıyorum. Yüzümü geceleri yatmadan önce temizler ve nemlendiririm. Ayrıca güneşten korunmak için gün içinde yüzüme güneş kremi sürüyorum.

Röportajın ve çekimin devamı için InStyle Ağustos sayısını bayinizden istemeyi unutmayın!

yazı BAHAR KADER
fotoğraflar TAMER YILMAZ
styling NAZLI KAYRAN
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI