Ana SayfaGüzellikSelen Kozmetik bloggerlarla buluştu

Selen Kozmetik bloggerlarla buluştu

Son günlerin en çok konuşulan markalarından Down Under’ ın distribütörü Selen Kozmetik’ in gerçekleştirdiği blogger kahvaltısı 11 Mayıs Cuma günü Big Chef’s Etiler’de gerçekleşti.
Selen Kozmetik Pazarlama Müdürü Arzu Karaağaç ve Ürün Müdürü Selen Yorgun’nun ev sahipiliğini yaptığı kahvaltı da ürünler ve güzellik üzerine bir sunum yapıldı. Arzu Hanım Down Under ailesinin 4 farklı seriden oluşup her serinin kendi içinde farklı seçenekler sunduğunu, böyleyece tüketicinin kendisine en uygun ürünü bulabildiğini söyledi.
Kanada’dan ithal doğa dostu ve sulfat, paraben içermeyen%98 Bitkisel NUDE ile dikkat çeken Down Under markası geniş ürün yelpazesi ile her saç tipine özel çözümler sunuyor.Down Under markasında bulunan Fruitkicks Hacimlendirici Serinin sadece ince telli saçlara özel geliştirilmiş bir seri olduğunu sözlerine ekleyen Arzu Hanım, seride bulunan boyalı saçlara özel hacımlendirici şampuanın ince telli ve boyalı saçlı müşteriler tarafından çok beğenildiğini ve çok güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Sunumda özellikle Kivi & Avakado özlü Down Under Natural’s ve Nar & Tatlı Greyfurt özlü Down Under Fruıtkicks serilerinin alkolsüz, su bazlı ve vitamin içerikli ürünleri çok dikkat çekti.
Arzu Hanım Down Under şekillendirici grubu için ‘’ Saçlarınızı şekillendirirken bakım yapmaya devam eden UV filtreli ürünler.’’ açıklamasını yaptı. Her ürünün de UV filtresi içeren Down Under Facebook sayfasında gerçekleştirdiği benim Down Under’ım yarışmasının kazanalarınıda bloggerlarla yaptığı oylamada belirledi.
Bu güzel kahvaltı organizasyonunu en kısa zamanda Ankara, İzmir gibi diğer şehirlerde de gerçekleştireceklerini söyleyen Selen Hanım ve Arzu Hanım bloggerlarla kahvaltı sonrası kahve içerek sohbet etti. Kahvaltıdan fotoğraflar için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI