Ana SayfaMagazinSelena Gomez Justin Bieber`ı unuttu

Selena Gomez Justin Bieber`ı unuttu

Gomez programa katılırken tercih ettiği Emilio Pucci siyah mini elbisesi, güzelliği ve yaptığı esprilerle Bieber`ı pişman etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde “Late Show with David Letterman” isimli televizyon programına konuk olan Selena Gomez, Justin Bieber’ı unuttuğunu esprili bir dille ortaya koydu. Programın sunucusu David Letterman sözü Bieber’a getirip, “Late Show”a çıktığı bir dönemde Bieber’ı ağlattığına dair espriler yapması üzerine Selena, “Demek ki seninle aynı durumdayım” dedi. Gomez’in bu sözü programın seyircilerini de bir hayli güldürdü. Justin Bieber’ın Selena’yı unutmakta zorlandığı ve her fırsatta barışmak istediğini dile getirdiği biliniyor. Justin Bieber’ın iki kez Gomez’i ağlayarak aradığı ve barışmak istediğini söylediği de iddialar arasındaydı. Selena’nın bu esprili yanıtı bu iddiaları doğruluyor gibi görünüyor. Gomez, Justin Bieber’la artık birlikte olmadıklarının da altını çizdi. Latterman’ın halen birlikte olup olmadıklarına ilişkin gelen bir sorusuna Gomez, bekar ve mutlu olduğunu söyleyerek yanıt verdi. 

Selena Gomez`in Emilio Pucci elbisesi, Dolce Gabbana ceketi ve siyah Brian Atwood ayakkabılarıyla oluşturduğu şık kombine daha yakından bakmak için fotogaleriye tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI