Ana SayfaModaSelena Gomez`den eleştirilen tercih

Selena Gomez`den eleştirilen tercih

Selena Gomez, 21 yaşında olmasına rağmen yeni şarkısı ve Justin Bieber`la yaşadığı ayrılıkla ilgi görmeye devam ediyor. Justin`den ayrıldıktan sonra kendini işine adayan ve şarkısıyla bir numaraya oturan yıldız, 6 dalda aday olduğu Teen Choice Awards 2013`e yağ yeşili Cushnie&Ocs imzalı bir elbiseyle katılmayı tercih etti.

Zayıfladığı gözlemlenen genç şarkıcı, elbisesini nude rengi Nicolas Kirkwood tasarımlarıyla tamamlarken düz fönlü saçları ve hafif koyu göz makyajıyla beğeni topladı ancak yine herkesi memnun edemedi. Son zamanlarda yaşına göre büyük tercihler yaptığı için eleştirilen ve fazla iddialı tasarımlar giydiği konuşulan Selena, bu eleştirilerden yine kaçamadı.

Cushnie&Ocs`un 2013 Kış koleksiyonunda yer alan elbise, şarkıcının fiziğiyle mükemmel bir uyum içinde olsa da diz altında biten etek  ve derin yırtmaçlar malesef Gomez`in yaşına göre yanlış bir tercih olmuştu.

Fotogaleriye tıklayarak başarılı şarkıcının Teen Choice Awards 2013`e katılırken giydiği elbiseyi yakından görerek kararınızı verebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI