Ana SayfaModaSelma Çilek’ten Boyner’e Özel Zamansız ve Şık Bir Koleksiyon

Selma Çilek’ten Boyner’e Özel Zamansız ve Şık Bir Koleksiyon

60 parçadan oluşan koleksiyon, günlük şıklık ararken aynı zamanda hem rahat hem de iddialı olmak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarının yanı sıra Türkiye’nin en sevilen markalarını ve tasarım parçalarını kadınlar ile buluşturan Boyner, yepyeni bir iş birliğine imza attı. Moda tasarımcısı Selma Çilek’in Boyner’e özel hazırladığı SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de moda severlerle buluştu.

Kendine güvenen, trendleri takip eden, sadeliği sevdiği kadar dikkat çekmeyi de isteyen iddialı kadınlara hitap eden SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu; kazaklar, kabanlar, vegan deri grubu, elbiseler, parkalar ve pantolonlar olmak üzere 60 parçadan oluşuyor.

SELMACILEK X BOYNER: Zamansız, bir o kadar da dikkat çekici parçalar

Her kadının sonbahar-kış mevsiminde gardırobuna katmak istediği parçaları tasarım dokunuşları ile özel hale getiren SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu deri, hazır giyim ve dış giyim olarak 3 kategoriden oluşuyor. Tamamı vegan olan 15 parçadan oluşan deri ürünler zamansız stillere cevap verirken, Selma Çilek’in imzası haline gelen parkalar ve kabanlar da koleksiyonda güçlü bir şekilde yer alıyor. Hazır giyim kategorisinde ise birbiri ile kombinlenen ceket, bluz, pantolon ve eteklerin yanı sıra desenli elbiseler ile her ortamda dikkat çekecek kesimde elbiseler ön plana çıkıyor.

Yeni sezona damgasını vuracak SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş ve Rize’deki toplam 24 Boyner mağazası ve boyner.com.tr’de hem rahat hem de iddialı ve şık bir görünüm arayan kadınlarla buluşuyor.

Boyner, yepyeni koleksiyonlar ve farklı iş birlikleri ile moda dünyasının nabzını tutmaya devam edecek.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI