Ana SayfaGüzellikSephora Daha Sorumlu Bir Güzellik Anlayışı İçin Harekete Geçiyor

Sephora Daha Sorumlu Bir Güzellik Anlayışı İçin Harekete Geçiyor

Sephora, Global ölçekli programı Sephora Stands çatışı altında hem çevreye hem de kadınlara değer katmaya özen gösteriyor. Bu çerçevede, geri dönüşüm projesi olan Good For Recyling ile yepyeni bir hikayenin kahramanı oluyor. Aynı zamanda girişimci kadınlara destek veren Kagider ile güçlerini birleştirerek, iyilik hareketini ana merceğine alıyor.
 
Sürdürülebilir vizyonuyla kuvvetlendirdiği ‘’Good For’’ anlayışını benimseyen Sephora, böylelikle; daha etkili, doğal formüllerini ‘’ We care for Good Formulas’’ta; çevre dostu geri dönüştürülebilir ambalajlı ürünlerini ‘’We care for Good Packaging’’te; kalite, güven, sosyal ve çevresel standartlar uyum ve şeffaflık ilkelerini ise ‘’We care for Good Ways of Doing’’ değerleriyle sahipleniyor.  

 
İyi Olan Bizi Güçlendirir
 
Sephora Collection, makyaj, cilt bakımı ve parfüm ürünleriyle tam şeffaflık politikasını ulaşılabilir fiyat skalasını da sunuyor. Marka, ürün formüllerinden, ambalajlarına ve  üretim uygulamalarına kadar daha sürdürebilir bir dünya için ‘’ Good for ‘’ konseptini benimsiyor. Bu iyilik hareketini ön planına alan marka, tüketiciler ve dünya için daha iyisini sunarak, ürünlerini geliştiriyor.
 

SEPHORA COLLECTION YÜZ, GÖZ, BOYUN TEMİZLEME JELİ Fiyat: 59,90 TL
SEPHORA COLLECTION KAĞIT YÜZ MASKESİ Fiyat: 29,90 TL

Sephora Stands çatısı altında hayata geçen Good For Recyling projesi kapsamında doğaya ve enerji tasarrufuna katma değer sağlanıyor. Sephora Türkiye mağazalarına özel konumlandırılan geri dönüşüm kutuları sayesinde boş parfüm şişeleri, makyaj ve cilt bakımı ürün ambalajları toplanırken, güzellik geri dönüştürülüyor.
 
We Care For Good
yolculuğuyla da beraber  Sephora kalitesini ve ulaşılabilir fiyat skalasını odağına alarak güzellik tutkunlarının dikkatini çekiyor. ’We Care For Good’’  ilkesiyle üç farklı değere ışık tutan Sephora Collection, farklılığını ortaya koyuyor.


SEPHORA COLLECTION ULTRA AYDINLATICI SERUM Fiyat: 139 TL
SEPHORA COLLECTION DUDAK BALMI Fiyat: 39,90 TL

Sephora’nın bu bilinçli güzellik hareketinde özellikle maskeler, cilt serumları ve temizleme jellerinin yanı sıra fondöten, dudak bakım ürünleri öne çıkıyor.

Sephora Türkiye, hayata değer katan kadınların yanında
 
Güzellik tutkunlarının aşk markası haline gelen Sephora, girişimci kadınlara  destek veren KAGİDER  yürütülen iş birliği ile kadınları her platformda desteklemeye özen gösteriyor. Global ölçekli programı ‘Sephora Stands’ çatısı altında yürütülen  bu işbirliğiyle seçilen 30 kadın girişimciyi 3 günlük geliştirme ve hızlandırma kampına alarak verilecek workshoplar ile girişimci kadınlara cesaret  ve yeni pazar fırsatlarıyla buluşturma imkanı sunuyor.

Sephora Türkiye, daha iyi bir dünya ve hayata değer katan kadınların her zaman yanında olmaya devam ediyor.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI