Ana SayfaGüzellikSephora ile Fark Yaratmaya Hazırlanın

Sephora ile Fark Yaratmaya Hazırlanın

Sephora’nın Excessive Color koleksiyonunda hangi ürünler var?
Bu sezon moda dünyasında olduğu gibi kozmetikte de renkli ürünler oldukça popüler. Sephora’nın enerjik dünyasında kadınların kendilerini  renklerin özgürlüğüne teslim edeceklerinden hiç şüphem yok. Özellikle Excessive Color koleksiyonunda ağırlıklı bir şekilde fuşyalar, elektrik mavileri, sıcak turuncular ve tabii ki başdöndüren yeşiller  listenin en başında yerini alıyor. Bu renk kolajları ise farlardan ojelere, rimellerden rujlara kadar birbirinden farklı ürünlerde kendini gösterecek. Made In Sephora’nın bu trende uygun birbirinden renkli ve çeşitli ürünlerini makyaj uygulamalarınızda mutlaka denemenizi öneriyorum.
 
Peki bu ürünler arasında sence en Excessive olanı hangisi?
Her kadının yüz, ten ve saç  şekline göre uygulayacağımız excessive renk değişiyor aslında. Hiç uyumlu olmayacağını düşündüğü bir renk enerjik tonlardaki bir rujla kombinlenince bambaşka bir görünüm ortaya çıkıyor. Özellikle Sephora’nın bu koleksiyonunda elektirik mavileri bana çok ilham verdi. Elektrik mavisi benim en Excessive rengim diyebilirim.
                   
 
Her kadın Excessive Color trendini rahatlıkla uygulayabilir mi? Yoksa ten rengine göre önerebileceğin bir skala var mı?
Hiç ummadığınız veya kendinize hiç yakışmayacağını düşündüğünüz canlı renkler, bu trendle beraber sizi tamamen şaşırtacak ve direkt olarak bu renkleri yüzünüzde görmeyi isteyeceksiniz. Makyaj uygulaması yapılmadan önce ten renginin büyük bir önemi var. Sephora’nın Excessive Color trendinin zengin bir renk yelpazesi olduğu için ister esmer ister sarışın ister kumral olun mutlaka size uygun bir renk seçeneği bulabilirsiniz.

                

Geride bıraktığımız moda haftalarında bu tarz makyajları birkaç kez gördük bile. 2017 de yükselecek mi bu trend?
Moda dünyası hem geçen sezon hem de bu sezon renkleri çok sevdi. Geçen sezon podyumlarda bu kadar çok renkli ve iddialı bir görünüm çok sık bir şekilde görülmedi. Bu trend asıl çıkışını 2017 ile beraber yaptı diyebiliriz. Baktığımızda kontür uygulaması yerini canlı renkler ile uygulanmış drapinge bırakıyor. Bu trendi baharın gelmesiyle de beraber sokaklarda sıkça göreceğiz.
 
Mesela göz makyajı ve kırmızı ruj aynı anda iddialı. Excessive Color trendini uygularken gözler ve dudak arasındaki uyumu nasıl sağlayabiliriz?
Renklerin birbiriyle olan uyumlu kontrastı bu trendin anahtarı… Mesela ana renklerden olan kırmızı tonlarındaki bir ruju, elektrik mavisi farla rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Mavinin canlı renk yansımasını birazcık kırmak için pembe farla beraber gözün çevresini ve göz pınarlarını aydınlatabiliriz. Böylelikle hem canlı hem de fresh bir görünüm yakalarız. Diğer bir örnek olarak ise Excessive Color’ın sıcak turuncularıyla muhteşem bir uyum sağlayan lila ve morlar… Bu iki rengi far tercihinizde kullanıp ardından şeftali tonundaki bir rujla Excessive görünümünüzü noktalayabilirsiniz.

                      
 
Ben renkli eyeliner’lara bayıldım. Diyelim ki mavi eyeliner uyguladım, makyajımın devamını nasıl getirmemi önerirsin?
Mavi ile kırmızı ve pembelerin birbirine çok yakıştığını düşünüyorum. Kırmızı veya pembe renkli bir rujla çok hoş bir görünüm elde edilebilir. Bu trendi uygularken ne kadar renkli olabilirseniz olun diyorsak bir o kadar da doğallığı unutmayın diyoruz. Yüzünüze uygulayacağınız fondöten kesinlikle kalın olmamalı, doğal görüntü ciltte yine çok önemli.
 
Bu koleksiyon içerisinde en çok sevdiğin ürün hangisi?
Renkli jumbo kalemler,  glosslar ve renkli maskaralar benim favorim… Kadınların alışılmış, tekdüze makyajların yerine yüzlerine renk katması bu sezon için yeterli olacak. Made In Sephora’nın bu ürünlerinin ürün performansındanda çok memnun kaldığım için herkese de öneriyorum.

                  
             
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI