Ana SayfaGüzellikSephora Sonbahara Hazır

Sephora Sonbahara Hazır

Sephora’nın Sonbahar koleksiyonu ile enerjik bir sonbahar geçirmeye hazırlanın! Sıcak toprak tonlarıyla denizi andıran mavilerin bulunduğu sonbahar koleksiyonu adeta yazı peşinden sürüklemeye devam ediyor ve ışıl ışıl, tutku dolu, şık bir sezon sunuyor.

Sephora, mavi tonların sıcak bronz tonlarla kombinlendiği sezonda; ojelerden sürmelere, farlardan makyaj çantalarına ve daha birçok ürünü bünyesinde barındırıyor. Yenilenen nemlendirici özelliğiyle cilde ve göz çevresine nem kazandıran allık ve aydınlatıcılarıyla cildi besliyor ve canlı bir görünüme kavuşturuyor. Birbirinden güzel pembe tonlara sahip allıkları ve her koleksiyonunda yenilediği ama eksik etmediği aksesuvarlarıyla yine kadınların kalbini çalıyor. Sephora’nın Clean & Fresh cilt bakım serisi ise dış etkenlerden, hava kirliliğinden etkilenen cilt ve saçlara enerji veriyor ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Sephora kadınları sonbaharda da enerjik, capcanlı, huzurlu, bakımlı ve mutlu!

Sephora Express Serisi Kuru Şampuan
Kışın gelmesiyle birlikte artan hava kirliliği saçı matlaştırıp, yağlandırıyor. Sephora’nın yenileyerek sprey formatında sunduğu Express serisi kuru şampuan saçı dış etkenlerden korurken matlaşan ve ağırlaşan saçın suya ihtiyaç duymadan hızlı ve pratik bir şekilde yeniden parlamasını, dolgunlaşmasını ve yağlı görünümünden kurtulmasını sağlıyor. İçerdiği Guarana özüyle saça canlılık ve parlaklık veren; dermatolojik olarak test edilmiş kuru şampuan paraben içermiyor. Her türlü saç tipine uygulanabildiği gibi boyalı saçlarda da kullanılabilen ürün klasik şampuanlara kıyasla boyanın renginin kalıcılığını sürdürüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI