Ana SayfaGüzellikSephora’nın Bahar Favorileri ile Sezona Merhaba!

Sephora’nın Bahar Favorileri ile Sezona Merhaba!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, en yeni makyaj ve bakım ürünleriyle yeni sezonu karşılıyor.
Sezonun favorisi olarak ön plana çıkan ışıltılı rujlar, metalik farlar ve canlı bir görünümü destekleyen kremler ve maskeler, güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday…
Modunuza göre kendinizi ifade etmeniz için formülüze edilen makyaj ürünleri sayesinde makyaj stillerine farklılık getirmek oldukça kolay. İlkbaharın trend renkleri arasında dikkatleri çeken sıcak sarılar, özgür lilalar ve sorbe pembeler  Sephora Collection’ın muhteşem dünyasında yerini alıyor.
Güzellik rutinlerinin olmazsa olmazı haline gelecek olan aydınlatıcı göz kremi, maske ve temizleyici jel krem hem bakım tutkunuza hem de kusursuz bir makyaj deneyimine eşlik ediyor.

POCKET PALETTES: 6’LI MİNİ FAR PALETİ

Sephora Collection’ın 6 farklı far paleti, yepyeni renk kodlarıyla bakışlarınıza ışıltı getiriyor.  

Güneşin şafak vaktinden alacakaranlığa uzanan gökyüzü yolculuğundaki renk tonlarını tek bir palette bir araya getiren Sephora Collection, doğaya duyarlı ambalajı ile de en çok tercih edilenler listesinde olmaya devam ediyor.

Duyularınıza hitap edecek ışıltılı dokularla bütünleşen paletler, aynı zamanda ipeksi mat, krem dokulu metalik ve yoğun ışıltı seçenekleri makyaj tutkunlarının beğenisine sunuyor.

SEPHORA COLLECTION OUTRAGEOUS INTENSE

Sephora Collection’ın imzasını taşıyan nemlendirici dudak parlatıcısı, hacim veren özel formülü ve dudakların ihtiyacı olan  hiyalüronik asit içeriğini tek bir üründe makyaj tutkunları ile buluşturuyor.

Outrageous Intense, yoğun etkisi ile %27 oranında dudaklara hacim katarak* gözle görülür bir dolgunluğa erişmesini sağlıyor.

İki sıcak ton alternatifi ile sunulan dudak parlatıcıları, uygulama kolaylığı ve göz alıcı ambalajıyla da makyaj çantalarını renklendiriyor.

SEPHORA COLLECTION BIG BY DEFINITION MASCARA
 
Çok boyutlu fırça tasarımı,  güçlü siyah rengi ve  kirpikleri yumuşatarak şekillenmesini sağlayan  Sephora Big By Definition  maskara, makyaj tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.
Sephora’nın en eğlenceli üyesi Big By Definition Maskara, farklı boyutlarda liflerden oluşan fırçası sayesinde kirpikleri tek tek ayırarak anında yoğun hacim kazanmasını ve çarpıcı etkiye sahip makyaj stilleri oluşturmayı destekliyor.
Fırçanın her bir lifi, her boyuttaki kirpiğe ulaşarak, alt kirpikler ve küçük kirpikler için ideal bir maskara olarak ön plana çıkıyor. Yoğun etkiye sahip besleyici formülü sayesinde her bir dokunuşla daha siyah, daha yoğun ve daha dikkat çekici bakışlara sahip olmayı sağlıyor.

CLEAN SKIN GEL
%98 oranında doğal içeriklere sahip parfüm içermeyen bu formül, Hindiba ve Agave köklerinin yanı sıra aloe vera’lı formülü ile dikkat çekiyor.
Prebiyotik özütlerin bir araya geldiği jel, cildinizi tamamen nemli tutmaya yönelik hedef odaklı çözüm sağlıyor.  

Sephora Collection Masque peeling
%91’in üzerinde doğal kaynaklı içerikle formüle edilen SEPHORA COLLECTION peeling maskeleri, meyve asitleri ve meyve özünün süper karışımı sayesinde sadece 10 dakikada cildi nazikçe destekliyor.
Fresh jel dokusu, “yeni cilt” etkisi ve ilk kullanımdan itibaren cildi desteklemeye yardımcı olurken, kullanımıyla da büyük bir kolaylık sağlıyor. 
Cilt kalitesinin iyileşmesini hedefleyen içerik,  meyvelerin gücünü içeriğinde zengin bir şekilde sunuyor.

AYDINLATICI GÖZ KREMİ
Yumuşak dokulu, parfüm içermeyen ve yağlı his bırakmayan formülü %96 oranında doğal içeriklerden oluşuyor. Ayrıca nemin tutulmasını sağlayan hiyalüronik asit ve canlandırıcı kafeinle zenginleştirilerek bakım tutkunlarının favorisi olmaya devam ediyor.
İnce ve hassas yapıdaki göz çevresini yatışmasına yardımcı olan içerik, daha aydınlık ve canlı bir görünüme kavuşmanızı destekliyor.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI