Ana SayfaGüzellikSevgililer Günü Makyajı Nasıl Yapılır?

Sevgililer Günü Makyajı Nasıl Yapılır?

Sevgililer gününe kısa bir süre kalmışken o gün yapacağınız makyaj için size en güzel tavsiyeyi verecek olan Seçkin ile konuştuk.

Ünlülerin makyaj artisti Seçkin Süngüç 14 Şubat gibi özel bir günde çok abartılı olmayan cool elegan bir makyaj yapmanız gerektiğini vurguluyor. Cameron Diaz`ın makyajından ilham alan Seçkin Süngüç`e kulak verin, sevgililer gününde güzelliğinizle dikkatleri üzerinize çekin.

 
Seçkin Süngüç:
Sevgililer gününde uygulamaniz için dudak odaklı bir makyaj seçtim. Bence o gün çok abartılı olmayan cool elegan bir makyaj yapmalısınız. Yukarıda look`ta gordüğünüz makyaji uygulamak için öncelikle cildi Bioderma Hydrabio legere moisturising cream ile iyice nemlendirin. Sonrasında Smashbox Photo Finish Foundation Primer ile cildi makyaja hazırlayın. Bu iki ürün için M.A.C`in 187 numarali fircasını dairesel hareketlerle tüm yüze uygulayabilirsiniz hem kan dolasimınızı hızlandıracak hem de krem ve bazon homojen bir şekilde cildinize sürülmesine yardımcı olacaktır.

Fondöten olarak Lancome Miracle Cushion ile tüm yüze kendi süngeri ile ince bir uygulama yapın. Concealer için ince yapısından dolayı tercihim M.A.C Select Moisturecover.

Göz makyajı için göz kapağına hafif ışıltılı Lancome Hypnose Drama Eyes Vert Mystere paleti yardımcı olacaktır. Kaşlar için Nars Eye Brow Pencil en açık rengini hafifçe uyguladıktan sonra kaslarınızda net bi hat kalmaması için tarayıp daha doğal bir görünüm sağlayın. 

Maskara seçimi ise Make up Forever Smoky Lash`in volumü yeterli olacaktır, yoğun etki için iki kat uygulaybilirsiniz.

Allık olarak tatlı bir kirazlik yaratacak olan Benefit Majorette Crem allığı elmacık kemiğinin tam üstüne uygulayın.

Ruj ise sevgililer gününe yakışır bir kırmızı ama içinde biraz pembelik de olan M.A.C`in Relentlessly Red`i benim tercihim (tam da fotoğraftaki ruj tonunda) 

Parlayan bölgeler için Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder ile matlık verebilir ve makyajınızı finalize edebilirsiniz. 

Happy Valentines Day 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI