Ana SayfaTeknolojiSevgililer Günü’nde Aşık Olacağınız Teknoloji Hediyeleri

Sevgililer Günü’nde Aşık Olacağınız Teknoloji Hediyeleri

Yıl boyu birbirlerini uzaktan görmek zorunda kalan ve aşklarını online yaşayan sevgililer, bu yıl birbirlerine verecekleri hediyelerle bağlılıklarını gösterme fırsatı bulacak. Akıllı yaşam teknolojileri sunan Anker, sevgililer günü heyecanı yaşadığımız şu günlerde hem hayatı kolaylaştıran hem de tüketicilerin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verecek harika hediye alternatifleri hazırladı.
 
İşte Anker’den 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediye önerileri
 
Anker SoundCore Life Note TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık
Kulaklık kullanımı Covid-19 ile beraber oldukça arttı. Hem Zoom üzerinden yapılan toplantılar hem ders çalışmak hem de 1990’lar pop müziğine olan ilginin artmasıyla beraber kulaklık vazgeçilmez aksesuarlarımız arasına girdi. Kullanıcılara, tam şarj ile 40 saate kadar çalışma süresi sunan Anker SoundCore Life Note, sadece 10 dakika şarj edildiğinde ise 1 saatlik kullanım süresiyle zor zamanları kurtarıyor. Kullanıcılara iyi bir ses deneyimi yaşatan kulaklık, Push and Go teknolojisi ile kolayca kurulabiliyor, son eşleşen cihaza da otomatik olarak bağlanabiliyor. IPX5 özelliği ile suya dayanıklı olan ürün, yağmurlu havalardaki sosyal mesafeli aşk yürüyüşlerinde romantik müzikleri paylaşmak için de ideal. 

Anker SoundCore Flare II Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
 
Kablosuz kullanımı ve sorunsuz ses kalitesi ile SoundCore Flare II 20W Hoparlör, o unutulmayan ilk andaki görüş anında ortamda çalan şarkıyı, çıkılan bir gezide ya da baş başa bir gecede yeniden dinlemek için eşsiz bir deneyim sunuyor. Party Cast teknolojisiyle en hareketli müziklerin vurgularını dinleyiciyle paylaşan ürün, BassUp teknolojisiyle de tüm ritmi ortama yayıyor. Suya dayanaklı yapısının yanında 12 saat çalışma özelliği bulunan hoparlör, 3.5 saatte 0’dan 100’e şarj olabiliyor. Aynı zamanda üzerindeki ışıklar sayesinde ambiyans da yaratan hoparlör, özellikle açık havadaki etkinliklerde sesi her noktaya eşit oranda ulaştırmasıyla tercih ediliyor. 
 
 
Anker Eufy RoboVac G30 Hibrit Robot Süpürge
 
Bir toplantıdan diğerine geçerken, ders çalışırken veya sevdikleriniz ile vakit geçirirken yaşadığınız alanların temizliği Eufy RoboVac’e emanet. Teknolojinin geldiği son noktada Anker’in Eufy RoboVac G30 Hibrit robot süpürge, kullanıcının en kıymetli saatlerinin onlara kalmasına yardımcı oluyor. 2 saat şarj süresinin ardından kesintisiz 80 dakikalık temizlik yapan ürün, halı ve sert zeminde toz ile kirden zerre bırakmıyor. Süpürmenin yanında paspas özelliği de bulunan Eufy RoboVac G30 Hibrit, ortamı baş başa yenilecek bir romantik akşam yemeği için tertemiz yapıyor.  

 
Anker PowerPort III Nano Şarj Adaptörü
 
Telefonun şarjının bitmesi ile hızlı hızlı konuşmak yerine sevgiliye uzun uzun ‘Hayır, önce sen kapat’ diyebilmek için, telefonları kısa sürede şarj etme özelliğine sahip Anker PowerPort III Nano 20W kullanmak gerekiyor. Apple IPhone uyumluluğuyla da çok tercih edilen ürünlerin başında gelen PowerPort III Nano, bir cep telefonunu 30 dakikada yüzde 53 oranında şarj edebilen niteliğiyle dikkat çekiyor. Küçük boyutuyla kolayca taşınabilmesi sebebiyle, seyahat çantasında bulunan vazgeçilmez ürünlerin başında geliyor. Anker’in lider şarj teknolojilerinin entegre edildiği ürün, özel tasarımı sayesinde şık görünümüyle de öne çıkıyor. 

 
Anker Nebula Apollo Projeksiyon Cihazı
 
Sosyal mesafeyi korumak için sinemaya gidilemezken, sinemanın evlere gelmesinde Nebula Apollo’nun rolü çok büyük. IMDB listesinde en yüksek puanı almış aşk filmlerinden birini ev konforunda seyretmek için Nebula Apollu’yu açmak yeterli. HDMI ve USB bağlantılarıyla ön planda olan ürün, kolay kontrolü ve dokunmatik paneli ile önemli bir kullanım deneyimi sunuyor. Aynı zamanda da Netflix’e bağlanarak birçok dizi ve film seçeneğini sunuyor. Dizi ve filmlerin yanı sıra iş için raporların, sunumların veya görsellerin de yansıtılmasında hayli büyük işlevi olan ürün, tüm gün çalışarak büyüklerin ve çocukların en eğlenceli anlarına tanıklık ediyor. 
 
 
Anker Eufy HomeVac S11 Reach Dikey Kablosuz Süpürge
 
Temizlik yorgunluğundan sevgili ile online buluşmaya enerjiniz kalmıyorsa, bir de Eufy HomeVac S11 Dikey Kablosuz Süpürge’yi deneyin. Yüksek manevra kabiliyetiyle klasik elektrikli süpürgelere göre daha kıvrak ve daha etkili olan ürün, kolları yormadan temizlik yapmayı sağlıyor. Yüksek emiş gücü ile sadece halı ve zeminde değil, aynı zamanda duvar ve perdelerde de derinlemesine temizlik sağlayan ürün, sosyal mesafeli buluşmalar öncesinde mekanların temizliği hızlı ve kısa sürede gerçekleştirmeyi sağlıyor. Dual Vortex teknolojisi sayesinde havadaki partikülleri de temizleyen ürün ultra dayanıklı yapısıyla da dikkat çekiyor.

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI