Ana SayfaGüzellikSevgililer Günü’ne COSMED İle Hazırlanın

Sevgililer Günü’ne COSMED İle Hazırlanın

Yılın en romantik ayı yaklaşırken Sevgililer Günü hazırlıkları da başlıyor. Bu özel günü sevgilisiyle, eşiyle birlikte geçirecek olup kusursuz bir görünüm isteyenlerin imdadına COSMED yetişiyor. Her yaşa ile cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle tüm ihtiyaçları karşılayan COSMED, birbirinden özel 6 farklı ürünü ile Sevgililer Günü için tepeden tırnağa hazırlık imkanı sunuyor.
 
Pürüzsüz ve aydınlık bir cilt
Sağlıklı ve taze bir cilde sahip olmanın yolu cildi temizlemekten geçiyor. Cildin ölü hücrelerden, makyaj, çevre kirliliği gibi etmenlerden ve siyah noktalardan arındırılması büyük önem taşırken,
cilt tipine uygun ürünler kullanmak da ışıl ışıl görünümün anahtarlarından. Arındırıcı Toz Temizleyici’nin enzim peeling etkisiyle cildi arındırarak tüm bu problemleri çözüyor ve su ile aktif hale gelen bitkisel enzim yapısı sayesinde cildin daha pürüzsüz ve aydınlık olmasını destekliyor.
 
Vanilya kokulu bir cilt bakımı
Cildin daha nemli ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan Vanilyalı Nem Maskesi, duyuları harekete geçiren gerçek vanilya tanecikleriyle cildinizi canlandırırken muhteşem kokusuyla da mutluluk veriyor. Bu zengin karışım, nemini kaybetmiş cilt yapısına hızlı bir şekilde etki ederek cildi besliyor, canlandırıyor, parlamayı önlerken kadifemsi bir görünüme kavuşturuyor.
 
Sivilceler, siyah noktalar kabusunuz olmasın
Kurutucu özelliğe sahip, yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen Kontrol Jeli, içeriğinde bulunan özel formüllü aktif bileşenler ile hem sivilcelerin kontrol altına alınmasını destekliyor hem de siyah noktalardan cildin arındırılmasını sağlıyor.   
 
Yağlı görünümü yok edin
Yağlı ciltlere özel Matlaştırıcı ve Dengeleyici Krem, ciltteki aşırı yağlanmayı dengeliyor ve gün içinde oluşan cilt parlamalarını önlemeye yardımcı oluyor. Yağlı ciltlerin günlük bakım ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen ürün, cildi nemlendirip matlaştırırken kurumasını önlüyor ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.
 
İnce mimik çizgilerine veda
Yoğun yaşlanma karşıtı bakım yapan serum, cildi nemlendirip yaşlanma sürecinin etkilerinden korumayı amaçlıyor. Cildin daha nemli ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan BTX Serum, ince mimik çizgileri ve derin kırışıkların da önüne geçilmesine destek oluyor.
 
 
Elektriklenen saçlara son
Kusursuz görünümü bakımlı saçlar ile tamamlamak isteyenler ise COSMED’in güzel kokusuyla öne çıkan keratin spreyini tercih ediyor. Kuru ve yıpranmış saçlara sahip kişiler için üretilen sprey, saçları nemlendiriyor ve kolay taranmasını sağlıyor. Saç tellerini kırılmalara karşı güçlendirip parlaklık katan Keratin Sprey, anti-statik özelliği ile elektriklenen saçların kolay şekil almasına yardımcı oluyor. Böylece gün boyunca saçlar bakımlı ve güzel görünüyor.
 
 
COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI