Ana SayfaErkek ModasıSevgililer Günü’ne Timberland ile Sıcaklık ve Konfor Katın!

Sevgililer Günü’ne Timberland ile Sıcaklık ve Konfor Katın!

2030 yılına kadar Doğa üzerinde net pozitif etki yaratma vizyonunun da somut bir temsilcisi olan Timberland, kış ve ilkbahar koleksiyonlarında kadınlar ve erkekler için geniş yelpazede hediye alternatifleri sunuyor. İster pandemi sebebiyle evdeyken, ister günlük rutin gereği dışardayken sevgilinizin stiline konfor katacak çevre dostu hediyeler Timberland’de.
 
Sezonun en yenisi: TrueCloud teknolojisiyle tasarlanan erkek sneakerlar
 
Doğal ve sorumlu malzemelerin kusursuz olarak işlenmesi ve dönüştürülmesiyle ortaya çıkan Timberland TrueCloud deri ve kanvas erkek ayakkabılar eko-inovasyon vizyonunda son noktayı temsil ediyor. Ultra hafif ve yastıklama özellikleriyle ayrışan bu teknolojiyle tasarlanan yeni sezon koleksiyonları, ilkbahar aylarında adımlarınızı özgürleştirmeyi hedefliyor. Sorumlu üretim felsefesini yansıtan, doğal malzemeler kullanarak tasarlanan bu koleksiyon rahat ve hafif olduğu kadar stil sahibi. Bu koleksiyonda bilekli siyah modelin yanı sıra oxford tarzı bej ve lacivert seçenekler yer alıyor.
 
Mevsim kahramanı bir hediye seçeneği: Timberland Malynn kadın bot koleksiyonu
 
Gücünü günümüzün stil anlayışından olduğu kadar, Timberland’in marka DNA’sında ve tüm üretim tekniklerinin merkezinde yer alan sorumlu üretim, organik, yenilenebilir ve geri dönüşüm felsefesinden alan Timberland Malynn kadın botları iki renk alternatifine sahip. Kahverengi modeli sarı detaylar tamamlarken siyah modele ise pembe detaylar eşlik ediyor. Malynn botlar su geçirmez özellikleri sayesinde tüm Timberland ürünleri gibi mevsim koşullarına dayanıklı. Gündüzden geceye tüm kombinlere kolayca uyum sağlayan bu model hafif EVA orta taban ve bio-foam köpük iç taban özelliği sayesinde gün boyu rahatlık vadediyor.
 
Zamansız ikon botlar
45 yılı aşkın süredir  dayanıklılığı ve konforu bir arada sunarak hayatımızda kalmaya devam eden  Timberland ikon botlar ise zamansız bir hediye arayanlar için ideal bir seçenek. İkon sarı botlar tarçın, siyah ve kahverengi alternatifleriyle bu sezon da karşımıza çıkıyor. 

Christopher Raeburn dokunuşu ile farklı bir stil!
Yeşil ve siyah kamuflaj  detaylarla tamamlanan Ecoriginal EK+ erkek botlar bu sezonun en iddialı ürünü. Timberland’ın sorumlu ve çevre dostu üretim tekniklerini bir adım öteye taşıyan Earthkeepers® Edition ürünlerininbir temsilcisi olan erkek bot koleksiyonu, markanın en yüksek eko-inovasyonlarından bazılarını da yansıtıyor. 
 
Spor bir şıklık vadeden Timberland Polar Ceketler 
Sezonun bir diğer iddialı ürünü olan ve 100% geri dönüştürülmüş dayanıklı polyester yün materyalden üretilen çevre dostu polar ceketlerin siyah kahve kamuflajlı rengi ve mavi ve beyaz alternatifi mevcut.
 
Tüm Timberland ürünlerinde olduğu gibi çevre dostu ve sorumlu üretim bilincini yansıtan dış giyim koleksiyondaki bu parçalar geri dönüştürülmüş polyester ve eko inovatif termal elyaf malzeme içeriyor.
 
İster evde ister dışarda renkli, logolu ve konforlu sıcaklık!
Kışın sıcak renkleri sarı, hardal, kırmızı ve kahvenin yanı sıra doğanın renkleri mavi ve yeşilin her tonu kış sezonunda Timberland kazaklarda ve sweatshirlerde karşımız da çıkıyor.
 
Zamansız klasik renklerden gri ve siyah modeller renkli detaylarla, kabartmalı ya da ikonik ağaç logosuyla tamamlanıyor. Kapüşonlu ve kapüşonsuz spor modellerin yanı sıra ekstra şıklık için renkli yuvarlak yaka pamuklu modeller ve trikolar  erkek kombinlerini tamamlıyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI