Ana SayfaMücevherSevgiliniz İçin En Anlamlı ve En Zarif Tasarımlar

Sevgiliniz İçin En Anlamlı ve En Zarif Tasarımlar

Sevdiklerini mutlu etmek ve bu özel günü unutulmaz bir hediye ile taçlandırmak isteyen herkese birbirinden özel mücevher tasarımlarıyla farklı bir Sevgililer Günü hediye alternatifi sunan C|ND|N, bu özel günü unutulmaz bir hediye ile taçlandırmak isteyenleri bekliyor. 
Girdap Koleksiyonu: Aşk taşı topazın zarif dokunuşu 
Koleksiyonlarında mimari yapılar, geometrik formlar ve keskin çizgilerden sıkça etkilenen C|ND|N mücevher tasarımları klasik ve modern tarzı bir arada harmanlıyor. Merkezindeki altın kaplama bölüm ile sizi karanlığa değil parlaklığa ve aydınlığa çekmeye hazırlanan Girdap Koleksiyonu’nun en uç noktasında ise eski çağlarda Aşk ve nazar taşı olarak kullanılan topaz ile minik ve zarif dokunuşu yer alıyor.

Erkeklere özel ışık oyunlarının göz kamaştırıcı zarafeti: Yansıma Koleksiyonu 

Sevgililer Günü’nde en çok değer verdiğiniz kişiye hem farklı hem de özel bir hediye arayışındaysanız C|ND|N, hayal gücünüzü zorlayacak tasarımlarıyla sizin için en doğru adres.  “ Yansıttığınız önemlidir ” mottosunun altını çizen Yansıma Koleksiyonu, ışık oyunları ve geometrik çizgilere sahip tasarımlarıyla öne çıkıyor. Hem keskin yönlerimizi hem de karar vermekte güçlük çektiğimiz yanlarımızı simgeleyen koleksiyon özel bir Sevgililer Günü hediyesi arayanlara unutulmayacak bir alternatif sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI