Ana SayfaYaşamSevgilinize ‘Zamanı’ Hediye Edin

Sevgilinize ‘Zamanı’ Hediye Edin

Eskinin sadeliğini, yeninin fonksiyonelliğini seven ve sadeliğin her zaman ihtişamın anahtarı olduğuna inanan Remember Design Store, sevgilinize, sevdiklerinize zamanı hediye etmenize olanak sağlıyor.
Tasarımlarında “Her şeyden biraz” ama “Her şeyden yeteri kadar” sloganıyla yola çıkan marka hazırladığı planlayıcılar, defterler ve özel tasarım ofis ürünleriyle hayatı kolaylaştıran, şık ve kullanışlı ürünler sunuyor.

İşler çabuk bitsin, sevdiklerinize daha çok zaman kalsın
Gündelik hayatın koşturmacasında öncelikleri doğru belirlemenin ve vakit kaybetmemenin önemine değinen Remember Design Store, defterlerinde yer verdiği tasarım tesciline sahip ‘Haftaya bakış’ ve ‘Eisenhower Matrisi ile zaman yönetimini kolaylaştırıyor. Yapılacak işleri acil, acil değil, önemli, önemli değil gibi kategorilere ayırma olanağı sunan tasarım ile vakit boşa harcanmıyor. Haftanın her günü için saatlere ayrılmış bir sayfa ve özgürce not almayı sağlayacak her günün ekstra notlar sayfası ile kullanıcılar önceliklerini daha kolay belirleyip sevdikleriyle daha çok vakit geçirebiliyor.

2023’e özel hazırlanan seride Remember Design Store, yeni renkleri ve keten cilt bezi kapaklarıyla kullanıcılarıyla buluşuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI