Ana SayfaGüzellikSevgilinizi NUXE ile Şımartın!

Sevgilinizi NUXE ile Şımartın!

NUXE’ün ikonik çok amaçlı kuru yağı Huile Prodigieuse® ve onun efsanevi kokusunu taşıyan bakım ürünlerini içeren Prodigieux® serisi, Sevgililer Günü’nde sevgilinizi şımartacak lüks bir deneyim vadediyor.

Doğal dengesini gül yapraklarıyla sağlayan ve sevgilinizin kalbine hassas ve gül kokulu bir dokunuş hissettirecek NUXE Very Rose® serisi ışıltılı bir cilt bakım rutini sağlıyor.

Hayatınızın erkeğini şımartmak için gücünü ağaç özlerindeki aktif içeriklerden alan NUXE Men serisinin bakım ürünlerinden oluşan hediye seti ile tanıştırın. 

 

%98,1 doğal içeriğiyle Huile Prodigieuse® mucizesi, içeriğindeki 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve güzelleştiriyor. Çiçeksi notaların adeta parlak bir buketi olan Huile Prodigieuse® Florale manolya çiçeklerinin neşeli notalarıyla sevgilinizi heyecanlandırmayı amaçlıyor. Bu çiçeksi birleşim beyaz misk bazının greyfurt, limon, portakal ve kalabriya bergamot özlerinin, lezzetli turunçgil üst notaları sayesinde sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Kalplere çiçek açtıracak Huile Prodigieuse®  Florale, portakal çiçeğinin tatlı ve temiz kokusuyla sevgilinizin tüm duyularına hitap ediyor. Altın parıltılarıyla zenginleşen Huile Prodigieuse® Or ise, ışıldayarak tüm dikkatleri üzerine toplamayı seven kadınların vazgeçilmezi niteliğinde. Benzersiz Huile Prodigieuse ile sevgilinize bu özel günde tek bir ürünle kendisini muhteşem hissetmenin keyfini sürmek kalıyor.

 

Huile Prodigieuse®ün arzu uyandıran kokusuna hayran olanların vazgeçilmezi Prodigieux®  parfüm, sevgilinizin her anında yanında. Portakal Çiçeği, manolya ve vanilya kokularının harmanlandığı efsanevi Prodigieux®  parfüm ile Fransız kadınlarının gizemli sırlarıyla tanışmaya ne dersiniz? 

 

Gülün hassas dokusu ve yumuşak kokusuyla sevgilinize doğadan bir armağan verebilirsiniz. Nuxe Very Rose® serisinin büyüleyici gül kokusuyla her cilt bakım seansını ışıltılı bir ritüele dönüştürün. Vegan formüllü Very Rose® serisi güllerin buharda damıtılmasından elde ediliyor ve bu bitkisel formül hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine yumuşaklık ve yatıştırma sağlıyor. Cilde özen göstermekle yetinmeyen, duyulara hitap eden gülün bu gizli formülü ile sevgilinizin cildi yumuşak, taze ve sağlıklı görünümüne kavuşsun!

 

Nuxe Men serisinin çok amaçlı nemlendirici seti ile mevsim geçişinde sevgilinizin hassaslaşan cildini eşsiz bakım deneyimi ile tanıştırmaya ne dersiniz? Setin içerisinde bulunan nemlendirici jel, duş jeli ve deodorant ile sevgilinizi az sayıda ürünle kapsamlı bir bakımın keyfiyle mutlu edin.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI