Ana SayfaModaSezonun Trendi: Diz Üstü Çizme

Sezonun Trendi: Diz Üstü Çizme

Kötü haber! Yazın bitmesine çok az bir zaman kaldı… Artık vitrinlerde koyu renkler, botlar, çizmeler, kalın kazaklar görmeye hazırlıklı olun. Cıvıl cıvıl vitrinler, uçuş uçuş etekler, elbiseler bir süreliğine görüş alanımızdan çıkacak; yerini yeni sezon ürünlerine bırakacak. Biz de size sezon trendlerinden gözümüze ilk çarpanını aktarmak istedik: Diz üstü çizmeler!

Bu iddialı ve feminen çizmeler, ünlü isimlerin de severek uyguladığı bir trend. Fakat bu sene tasarımcıların, özellikle de Dolce&Gabbana`nın tasarladığı -yanda gördüğünüz- diz üstü çizme modelleri biraz daha sofistike.. Düz, siyah bir diz üstü çizme bile oldukça kadınsı ve giymesi cesaret isteyen bir model olmasına rağmen; Dolce&Gabbana, kendi Dolce&Gabbana kadınını daha da cesur olması için adeta teşvik ediyor. 

Tabii daha sade tasarımlar yapan modacılar da mevcut.. Giuseppe Zanotti ve See by Chloe püskül modasıyla diz üstü çizme trendini birleştirmeyi seçen tasarımcılardan ikisi. Balenciaga, Saint Laurent ise daha klasik modelleri tercih edenlerden.. Topuksuz, düz modelleri dikkat çekiyor. Burberry Prorsum ise farkını ortaya koyup desenli bir modelle karşımıza çıkıyor. Aman kalın bacaklara sahip olanlar böyle hatalı bir tercih yapıp desenli bir diz üstü çizme giymesin!

Bir diğer marjinal tasarım ise Givenchy`den geliyor. Dolce&Gabbana`nın feminen dokunuşlarına karşılık, Givenchy kendi kadınını biraz daha sert ve başkaldıran biri olarak tanımlıyor. Birden fazla iddialı detayla kafa karıştıran bir model olmasına karşılık, Lady Gaga gibi sevenleri olması da muhtemel olan bu modeli fotogalerimizde görebilirsiniz!

Stil önerileri ve sezonun en yeni diz üstü çizmelerini görmek için fotogalerimize tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI