Ana SayfaGüzellikSezonun trendi pembe dudaklar

Sezonun trendi pembe dudaklar

Senelerdir aramızda olan pembe dudaklar 2013 yazında iddiayı başka bir boyuta taşıyor ve bu rengin en baskın tonu olan fuşyayı kendilerine hedef seçiyorlar. Önce podyumlarda karşımıza çıkan pembe ağırlıklı rujlar başta Rihanna olmak üzere pek çok ismin dudaklarında kendilerine yer buldular.

Kimileri Blake Lively gibi sade bir göz makyajını fuşya tonlarında rujlarda tamamlarken kimileri Beyonce gibi yeşil tonlarındaki göz makyajlarını pembenin iddialı tonlarına sahip olan rujlarla bütünleştiriyorlar.

Pembe ve fuşya tonlarındaki rujlar ünlüler arasında çok popüler olunca biz de bu trendin günlük yaşamda rahatlıkla nasıl uygulanabileceğini M.A.C uzmanlarına sorduk. Pembe rujun makyajınızın fokus noktası olması gerektiğini önemle vurgulayan uzmanlar, bu nedenle yüzünüzün geri kalanını krem, bej ve kum gibi daha doğal ve yumuşak tonlarla tamamlamanız gerektiğini belirtiyorlar. Rujunuzun kendini belli ettiğini belirten uzmanlar, aşırı feminen bir görüntü yaratacağı için yüz bölgenizde sert gölgelerden kaçınmanız gerektiğini de ekliyorlar. M.A.C serisinde yer alan ve çok beğenilen fuşya-pembe tonlarındaki Candy Yum Yum`u dudağınıza sürdükten sonra rujunuzu kremsi yapısı ile kolaylık sağlayan  Pro Longwear Pain Pot`ların "Chilled on Ice" rengiyle destekleyebilirsiniz.

Uzmanların da belirttiği gibi sert gölgelerden uzak durmalısınız. Yanaklarınızın ve elmacık kemiklerinizin üzerinde Pearl Cream Colour Base gibi krem tekstürde inci ışıltılı bir aydınlatıcı kullanarak doğal bir ışıltı yakalayabilir, sert görünümlerden kaçabilirsiniz. Son adım ise makyajı bol rimelle tamamlamak. Bunun içinse M.A.C`in çift etkili Haute&Naughty maskarısı ideal gibi görünüyor.

Fotogaleriye tıklayarak ünlülerin pembe ve fuşya rujları nasıl kullandıklarını yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI