Ana SayfaYaşamSheHulk'un Kadınların Öfkesi Hakkında Güçlü Bir Mesajı Var

SheHulk’un Kadınların Öfkesi Hakkında Güçlü Bir Mesajı Var

She-Hulk: Attorney at Law’ın ilk bölümü yaklaşık iki haftadır Disney+’ta mevcut ve biz bu süper kahraman spin-off’una şimdiden kafayı takmış durumdayız!
 
Yeni başlayanlar için, Orphan Black’teki ana karakteri unutulmaz bir şekilde oynayan Tatiana Maslany’nin Mark Ruffalo ve Jameela Jamil ile büyük bir Marvel serisine adım attığını görmek çok sevindirici.  She-Hulk’ta Tatiana, orijinal Hulk olan kuzeni büyük Bruce Banner’dan kan naklinin ardından yanlışlıkla bir Hulk’a dönüşen hırslı ve başarılı bir avukat olan Jennifer Walters’ı oynuyor. Ve şaşırtıcı bir şekilde, Jennifer kuzeninden farklı şekilde kontrol edilemez bir öfke yaşamadan da Hulk karakterine geçebiliyor.  
 
Dizide özellikle dikkat çeken, Jennifer’ın Bruce’a öfkesini nasıl kontrol edebileceğini açıkladığı bir sahne var. “Öfkemi kontrol etmede harikayım. Bunu her zaman yaparım: Sokakta tacize uğradığımda ya da beceriksiz erkekler bana kendi uzmanlık alanımı açıkladığında…”
 

“Bunu hemen hemen her gün yapıyorum çünkü yapmazsam duygusal ya da zor olarak adlandırılıyorum ya da kelimenin tam anlamıyla öldürülebiliyorum. Bu yüzden öfkemi kontrol etme konusunda uzmanım çünkü bunu senden çok daha fazla yapıyorum.”
 
Lütfen bu cümleleri duyamayanlar için daha yüksek sesle söyle Jen!
 
Pek çok hayran, sahneye ilişkin takdirlerini paylaşmak için sosyal medyayı kullandı:
 
“#shehulk, bazı genç erkeklerin bir kadının böyle deneyimler hakkında samimi bir şekilde konuştuğunu ilk kez duymasını sağlamış olabilir. Öyle görünmeyebilir ama bu bilinç gerçekten çok önemli.”
 
Başka bir kişi, “Jen’in öfkesini nasıl kontrol edebildiğini açıkladığı sahne, bu bölümün en sevdiğim anıydı. Bir erkek olarak düşünmediğim bir şeydi. Ayrıca bu dizinin kadınlar tarafından yazıldığını ve yönetildiğini izleyicilerin tekrar fark etmesini sağladığı için harikaydı. #SheHulk ” yazdı.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI