Ana SayfaGüzellikShiseido’nun Yeni Buluşuyla, Nemlendirmenin Ötesinde Bir Adım:“Essential Energy"

Shiseido’nun Yeni Buluşuyla, Nemlendirmenin Ötesinde Bir Adım:“Essential Energy”

Daha yavaş yaşlanma belirtileri gösteren, pürüzsüz görünen ve sağlıkla parlayan bir cilt her kadının hayali ve temelde bunlara kavuşabilmek için cildi nemlendirmek büyük önem taşıyor. Shiseido, özel buluşuyla ürettiği yeni kremi Essential Energy ile cildinizi nemlendirmenin bir adım ötesine taşıyor. 

 

Zamanın geçişi ve günlük hayatın çeşitli streslerinin etkisi ile cildinizin bariyer işlevi zayıflıyor. Bu durum, ince çizgilerin oluşmasına, donuk ve mat bir görünüme ve nem eksikliğiyle cildin elastikiyetini kaybetmesine sebep oluyor. Cildin bu tepkilerini yok saymak ise erken yaşta kırışıklıklara sebep oluyor.

 

Shiseido, geliştirdiği özel teknolojisiyle yarattığı Essential Energy Hydrating Cream & Hydrating Day Cream SPF 20 ile cildi sadece nemlendirmekle kalmayıp temelde kendi iç gücünü yeniden ortaya çıkarıyor.  

 

Cildinde nemsizlik, yorgunluk, pürüzlülük ve ince çizgi gibi ilk değişiklikleri fark eden 25 yaşın üzerindeki tüm cilt tipleri için uygun olan Essential Energy krem, kullanıldığı anda cildin her yerine hayati önem taşıyan besinler, nem ve hyaluronik asidi ulaştırıyor. 

 

Çok hızlı bir şekilde cildin neme doymasını ve bu durumu uzun süre kendi kendine korumasını sağlayan Essential Energy, kullanmaya başladıktan sadece 1 gün sonra pürüzsüz, yumuşak, dolgun ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.  

 

Essential Energy Hydrating Cream, içeriğindeki Hyaluronic Acid Red ile cildin kendi doğal Hyaluronik asit üretimini teşvik ederek derinlemesine nemlendirme sağlıyor. 

 

Essential Energy Hydrating Day Cream SPF 20 ise derin nemlendirmenin yanı sıra SPF 20 sayesinde dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

 

Nemlendirme Kırmızı Renge Dönüyor!

Essential Energy, Shiseido’nun özel buluşu üç hyaluronik asitten oluşan yeni ‘HYALURONIC ACID RED’ teknolojisine sahip. Bu yeni teknoloji, difüzyonu ve cildin kalbindeki suyu tutma yeteneğini artırmak için özel olarak tasarlanmış benzersiz bir hyaluronik asit üçlüsü içeriyor. Çift etkili formülüyle nemi artırırken, ilk yaşlanma belirtilerini azaltan bu teknoloji, özel formülüyle sadece cilt yüzeyinden değil içten de nemlendirme ve onarım sağlıyor.  

 

Canlı ve enerji dolu bir cilt ortaya çıkarmak için eşsiz teknolojisiyle içten dışa, dıştan içe 360 derece nemlendirme ve fayda sağlayan Essential Energy, doğal yeşillikler, narenciye ve çiçeksi notaların taze bir kombinasyonunu içeren kokusu ile de tazelenmiş bir his uyandırıyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI