Ana SayfaYemekSidyma Zeytinyağı ile Sağlığınıza Katkıda Bulunun

Sidyma Zeytinyağı ile Sağlığınıza Katkıda Bulunun

Sidyma; Egeden Doğal Tarım Ürünleri tarafından üretilmiş; Tarım Orman Bakanlığı onaylı ve FDA Sertifikalı Türkiye’de ilk ve tek yüksek POLİFENOL oranına sahip besin takviyesi olan zeytinyağıdır. (Polifenol hastalıklara karşı koruyucu olan mikrobesinlerdir.)

Sidyma ile korunma ya da besin takviyesi olarak, polifenol seviyesine göre, önerilen ölçüde alındığında sağlıklı bir yaşamın kapıları açılmış olur.

Düzenli kullanımda ilk 15 gün içerisinde sindirim, solunum, ve dolaşım sisteminde bir rahatlama, eski alışkanlıklarda değişiklik, deride canlanma ve esneklik görünür. Nefes açılır, kabızlık engellenir, reflü azalır, ağız kokusu kaybolur, safra kesesi temizlenir. 3 ay sonra kan değerleriniz mucizevi bir şekilde normale gelir. Kilo dengesi kurulmuş olur. Kanser, kalp, damar rahatsızlıkları, kolestrol, şeker gibi rahatsızlıklarda iyileşme ve korunma sağlar. Alzheimer’i durdurur ve yaşlanmanın ilerlemesini yavaşlatır,solunum ve sindirim sistemini kısa sürede temizler. Mide ve bağırsaklar tarafından hızla emilir ve beyine direkt etki eder. Bağışılık sistemini uyarır ve güçlendirir. Bu sonuçlar bilimsel olarak araştırılmış ve kaynaklar  www.sidyma.com.tr sitesinde yer almaktadır.
Sidyma az rastlanan ağaçlardan toplanır. Yemek ve salatalık zeytinyağı 4-8 kg zeytinden 1 litre elde edilirken, Sidyma 35-40 kg zeytinden 1 litre zeytinyağı elde edilmektedir. Sıkım sırasında kullanılan özel yöntemler sayesinde fenoller yağın içinde hapsedilerek polifenol seviyelerinin değişmemesi sağlanır.

ZEYTİNİN YÜKSEK POLIFENOLLÜ ZEYTİNYAĞINA DÖNÜŞÜM SÜRECİ

Bu yöntem için özel olarak tasarlanmış makinemiz İtalya’dan geldi ve uzmanlar tarafından kurulumu yapıldı.Zeytin sıkım işlemlerimiz ve yüksek Fenolik Bileşen içeren %100 saf Naturel Sızma Zeytinyağı üretimimiz tamamlandı. Kısıtlı miktarda üretebildiğimiz ürünlerimizin içinde 2017 yılından beri dünyada üretilememiş olan, analiz raporu dünyaca kabul ve akredite edilmiş olan Atina Üniversitesinden alınmış 1430mg/kg ölçülerinde özel zeytinyağımız var. Benzer şekilde Dünya Zeytinyağı Konseyi tarafından akredite edilmiş olan Aydın Ticaret Borsası Laboratuvarlarından alınmış olan 1006 mg/kg ve 1037 mg/kg ölçülerinde analiz raporlarımız mevcut. Bu rakamlar bu güne kadar bu topraklardan elde edilmiş zeytinyağlarındaki en üst değerlerdir.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI