Ana SayfaDüğünŞimdi moda pembe gelinlikler

Şimdi moda pembe gelinlikler

Yüzyıllardır süren beyaz gelinlik modasından sıkılan ünlüler son zamanlarda tercih ettikleri uçuk pembe gelinliklerle yeni bir akım başlattı. Daha gözümüz Vera Wang tarafından hazırlanan kırmızı ve siyah gelinliklere alışamamışken, pembe gelinlikler hızla hayatımıza girdi.

Peki en son Giambattista Valli tasarımı pembe gelinlikle Jessica Biel tarafından iyice gözümüze sokulan bu yeni akım daha önce kimler tarafından başlatıldı? Dita Von Teese, her zamanki iddialı tarzını gelinliğine de yansıtarak karşımıza pembeden daha baskın olan mor renkli bir gelinlikle karşımıza çıkarken, 2002 yılında evlenen Gwen Stefani tarafından giyilen John Galliano tasarımlı üstü beyaz etek kısımları koyu pembe gelinlik bu akımı hayatımıza soktu.

Gwen Stefani, Anne Hathaway, Jessica Biel derken sokakta yayılan pembe modasını 2013 yılında da  Chanel, Versace gibi büyük markalar podyumlarına yansıttılar. Henüz beyaz gelinlikten sıyrılıp pembe gelinlik fikrine çok alışamasanız da biz bu trendi göz ardı etmeyin deriz. Tasarımcıların ellerinden çıkan ve ünlüler tarafından tercih eden renkli gelinlikleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI