Ana SayfaGüzellikŞimdi Saçlarda Aşk Mevsimi: FIBRE CLINIX “Parlaklık Artırıcı” Seri

Şimdi Saçlarda Aşk Mevsimi: FIBRE CLINIX “Parlaklık Artırıcı” Seri

Fibre Clinix‘in içinde yer alan Triple Bonding ve C21 Teknolojisi, yeni ultra konsantre booster ürünler ile birleştiğinde saç telini en doğal ve sağlıklı halindeki yapısına döndürüyor; saçın iç ve dış yapısını yenileyerek saçı 60 güne kadar koruyor* saçları 10 kata kadar güçlendiriyor** ve saçın gözenekli yapısını tamamen mühürlüyor.*** Cilt bakımından ilham alan benzersiz bir teknoloji ile geliştirilen ve kişiye özel saç bakımı devrimini yaratan Fibre Clinix’in Parlaklık Artırıcı serisi ile saçlarınızın rengi aşkınız kadar uzun ömürlü oluyor. Serinin renklendirilmiş saçlar için Triple Bonding & C21 Teknolojisi ile AHA içeren formülü, uzun süreli renk sonuçları için renk canlılığını artırıyor.
 
Salon bakımının etkisi evde de sürsün.
Seçkin kuaför salonlarından temin edebileceğiniz Fibre Clinix serilerini sevdiğiniz insana hediye edebilir, onun profesyonel saç bakımını evde de sürdürmesini sağlayabilirsiniz.
 
Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Şampuan
Tüm renklendirilmiş saç tiplerini nazikçe temizliyor ve saçı bakım uygulamasına hazırlıyor. Renk canlılığını koruyor ve uzun süreli etki sağlıyor. Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Şampuan, saçlara pürüzsüz bir doku veriyor ve parlaklık katıyor. 
 
Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Bakım Kremi
Renklendirilmiş saçların, rengini uzun süre korumasını sağlıyor. Saçı açarak taramayı kolaylaştırıyor ve saçı iyileştiriyor. Parlaklığı ve renk canlılığını koruyan Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Bakım Kremi, aynı zamanda saç yüzeyini de pürüzsüzleştiriyor.
 
Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Sprey Bakım Kremi
Renk solmasını, kaymasını ve canlılık kaybını önleyen Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Sprey Bakım Kremi, saçları ısı hasarından da koruyor. Ürün, ayrıca taramayı kolaylaştırıyor ve renk canlılığını iyileştiriyor.
 
Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Maske
Saç yapısını güçlendiren ve saç rengini koruyan Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Maske, uzun süre kalıcı renk sonuçları için renk canlılığını da artırıyor ve saçlardaki solmayı sıfıra yaklaştırıyor. Saçlara derinlemesine bakım sağlarken parlaklık da katıyor.
 
Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Booster
AHA ile formüle edilmiş konsantre güçlendirici Fibre Clinix Parlaklık Artırıcı Booster, daha fazla canlılık ve parlaklık için renk pigmentini saçın içinde derinlemesine kilitlemeye yardımcı oluyor. Böylece renklendirilmiş saçların canlılığını artırıyor, saç gözenekliliğini tamamen sıkılaştırıyor. Saçlarda pürüzsüzlüğü, esnekliği ve parlaklığı artırıcı etki gösterirken %90’a varan renk koruma sağlıyor.
 
Fibre Clinix Booster’lar ile saç bakımınızı kişiselleştirin.
Saç bakımınızı Fibre Clinix’in ultra konsantre booster ürünleri ile kişiselleştirebilir ve saçlarınızın ihtiyaçlarına yönelik bakımı sağlayarak muhteşem görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Fibre Clinix Güçlendirici Booster ile hasar görmüş ve aşırı işlem uygulanmış saçlarınızı güçlendirebilir, Fibre Clinix Nemlendirici Booster ile de kuru ve kırılgan saçlarınızı nemlendirebilirsiniz. Saçlarınıza dolgunluk katmak için ise Fibre Clinix Hacim Verici Booster’ı kullanabilirsiniz. Kalın, asi ya da kıvırcık saçları yatıştırmak ve elektriklenmeyi önlemek için de Fibre Clinix Yatıştırıcı Booster sizin yanınızda.

 
 
 
* Fibre Clinix evde bakım rejimiyle birlikte kullanıldığında
** Fibre Clinix bakım rejimi uygulanan ve işlem uygulanmamış saçlar karşılaştırıldığında
*** İşlem uygulanmamış saç, ıslak tarama testi ile karşılaştırıldığında
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI