Ana SayfaGüzellikSimple ve Watsons’tan Hayvan Dostlarımız İçin Özel Proje

Simple ve Watsons’tan Hayvan Dostlarımız İçin Özel Proje

Simple ve Watsons, geçtiğimiz sene hayvan dostlarımız için daha iyi bir gelecek yaratmak üzere Hayvanları Koruma Kanunu’nda istenen değişikliklerin hayata geçmesi için hayvansever influencer ve ünlü isimlerle birlikte hazırladığı video içeriği ile #iyikalpliol çağrısı yapmıştı.
 
Dünyanın hiçbir yerinde hayvanlar üzerinde test yapmayan ve içeriğinde hayvansal içerik bulundurmayan, PETA tarafından onaylı cruelty-free akreditasyonuna sahip Simple, 3 yıldır olduğu gibi bu sene de Watsons ile el ele vererek, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için seçili ürünlerini hayvan figürleri ile yeniden tasarlayarak hayvan haklarına dikkat çekti.
 
Sadece Watsons mağazaları, Watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması’nda tüketiciler ile buluşacak bu özel ürünler Ekim ayı boyunca satışta olacak. Dünyayı birlikte paylaştığımız tüm canlılar için iyiliği bir misyon edinen Simple markası ile Türkiye’nin önde gelen kozmetik ve kişisel bakım markası Watsons, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için ayrıca, Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP’a da tıbbi cihaz yardımında bulunarak, hayvan dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmaya devam ediyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI