Ana SayfaAstrolojiSınırları belirlemede en başarılı 3 burç

Sınırları belirlemede en başarılı 3 burç

Sınırları belirlemek her zaman kolay değildir. Ancak bazıları için sınır koymak onlara doğal gelir ve bir çizgiyi aştığınızda bunu size bildirmekten hiç çekinmezler. Sınırları belirlemede iyi olan bu burçlardan öğrenebileceğimiz çok şey var.

Duvar örme eğiliminizi öğrenirken doğum haritanızın birkaç unsuruna başvurabilirsiniz: Örneğin, yeni başlayanlar için sizi özünde temsil eden güneş burcunuz. Her şey güneş burcunuzun ana özelliklerini bilmekle ilgili. Örneğin, güneş burcunuz Yengeç veya Akrep ise (koruyucu bir katmana sahip oldukları bilinen iki su burcu), sınırlarınızı korumanın kolay bir yolunu bulabilirsiniz.

Burcunuzun modalitesi (Ana, Sabit, Değişken), sınırları iletmede iyi olup olmadığınızı da söyleyebilir. Sabit burçlar (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) değişime direnmekle ünlüdür, bu nedenle enerjilerini düzenlemek için hemen bir duvar örmeleri mantıklıdır. Sabit burçlar, çevrelerini olduğu gibi bırakarak enerjilerini kontrol altında tutmayı tercih ederler. Enerji kullanımlarını muhafaza ettikleri için son derece tutarlı insanlardır. Ayrıca inanılmaz derecede koruyucudurlar ve kendilerini korumak için sınırlar oluştururlar.

Satürn burcunuz kelimenin tam anlamıyla kısıtlama ve sorumlulukla ilgilidir, bu yüzden aynı zamanda iyi bir göstergedir. Bu yerleşim, kendinizi nasıl savunduğunuz da dahil olmak üzere disiplin duygunuzu gösterir. Örneğin, Satürn’ünüz insanları memnun eden Terazi’deyse, muhtemelen aşırı taviz veriyorsunuz ve ihtiyaçlarınız için konuşmakta zorlanabilirsiniz. Yine aynı zamanda, saldırganlığınızı ve dürtülerinizi yansıtan ateşli gezegen Mars burcunuza da bakabilirsiniz.

Zor olduğunda bile kendi adına konuşabilen biriyseniz, sınırları belirlemede en iyi olan olgun zodyak işaretlerinden biri olma ihtimaliniz vardır.

Boğa Burçları (20 Nisan – 20 Mayıs)

Konfor odaklı Boğa burcunun, kulüplere gitmektense yalnız rahat bir akşam geçirmeyi tercih ettiklerini başkalarına bildirmekte bir sorunu yoktur. Ayrıca değerlerinin farkındadırlar ve sınırları aşan birini uyarmaktan çekinmezler.

Bu kararlı ruhlar en sabırlı insanlardır ve nadiren başkalarının onların sakin enerjilerini alt üst etmesine izin verirler. Ancak, eğer biri onları rahatsız etmeye başlarsa, onu devre dışı bırakmakta hiçbir sakınca görmezler.

Akrep Burçları (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrepler, yumuşak merkezlerini korumak için öldürücü kıskaçları ve sert dış kabuklarıyla tanınırlar. Tabu ve sırlar gezegeni Plüton tarafından yönetilirler, bu da Akrep’in mahremiyetlerini korumak için neden her zaman tetikte olduğunu açıklar.

Akrepler, sınır oluşturmaya gelince pastayı alır. Tüm işaretler arasında en siyah-beyaz olanlardır ve hiçbir saçmalığa katlanmazlar. Kendilerini korumaya ve gerektiğinde başkalarını hayatlarından dışlamaya önem verirler.

Kova Burçları (20 Ocak – 18 Şubat)

Zodyakın sabit hava burcu olan Kova burçları, alanlarını ciddiye alır ve genellikle onu işgal edenlere ikinci bir şans vermez. Ne de olsa Kova burcunun geleneksel yöneticisi Satürn, sınırları ve kısıtlamaları yöneten gezegendir.

Su taşıyıcıları, zodyaktaki en uzak insanlardandır. Yanlış yapan insanları “gostlamak”tan çekinmezler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI