Ana SayfaYaşamSix Senses Kocataş Mansions, İstanbul’da Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılın

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’da Sevgililer Günü’nü Unutulmaz Kılın

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, Sevgililer Günü’nü de kapsayan haftasonu konaklama teklifi ile misafirlerine sıra dışı bir romantik atmosfer vaad ediyor. Ev sıcaklığındaki atmosferinde, doğaya saygılı sürdürülebilir lüks kavramının öncüsü Six Senses Kocataş Mansions, yılın en romantik haftasonunda İstanbul’un tarihini yansıtan iki özel yalıda konaklama, taze ve doğal ürünlerle hazırlanan kahvaltı ve tamamı İstanbul’un yerel üreticilerinden temin edilen ve kendi organik bahçesinden toplanan doğal ürünlerle hazırlanan özel akşam yemeği menüsü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu özel haftasonu konaklama teklifinde  Earth Lab’de doğal ürünlerle gerçekleştirilecek atölye çalışmaları, yeşiller içindeki bahçede Boğaz manzarası eşliğinde Şarap Tadımı ve damaklarda unutulmaz bir iz bırakacak Chef’s Table deneyimleri ile akıllardan silinmeyecek bir Sevgililer Günü programı misafirleri bekliyor.

 

Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de, şehrin tarihini aynalayan iki muhteşem yalıda

konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, sürdürülebilirlik felsefesi ışığında sunduğu üstün konaklama ve servis anlayışıyla butik otel atmosferinde bir Sevgililer Günü deneyimi için misafirlerini bekliyor.

 

Sevgililere Özel Haftasonu Programı

Executive Chef Özgür Üstün’ün liderliğinde, doğaya saygılı yerel üretime desteği benimseyen anlayışıyla hizmet veren Six Senses Kocatas Mansions, Sevgililer Günü için rafine zevkleri yansıtan özel aşk menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 

Six Senses Kocatas Mansions, felsefesinin temelini oluşturan sürdürülebilirlik ve ekosisteme saygı ışığında hizmet veren Earth Lab’de doğal ve organik mum, sabun ve esans yapımı atölyeleri ile çiftlere doğa ile yeniden bağ kuracakları farklı bir deneyim sunarken, boğaz manzarası eşliğinde gerçekleştirilen şarap tadım aktivitesi ve şefin misafirlerin tercihine göre özel olarak hazırlayacağı Chef’s Table menü tadımı ile misafirlerine sıra dışı bir Sevgililer Günü deneyimi sunuyor.

 

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, sürdürülebilir lüks konaklama deneyimi  eşliğinde, Sevgililer Gününde doğa ile içiçe programlarla aşklarını tazelemek isteyen çiftleri bekliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI