Ana SayfaErkek ModasıSiyah değil Mavi

Siyah değil Mavi

1 Temmuz 2011`de Jamie Hince ile muhteşem bir düğünle evlenen Kate Moss, düğünü ile zaten çok konuşulmuştu. Birçok yeni fikre öncü olan bu düğünden erkekler için de yepyeni bir alternatif ortaya çıktı. Mavi takım elbise!

Bizim gibi geleneksel bir toplumda bunu uygulamayı seçen kişi sayısı her ne kadar sınırlı olsa da, damatlığa yeni bir bakış açısı geldi diyebiliriz. Yani artık modern zamanların modern damadı risk almaya biraz daha açık, daha cesur. Her ne kadar açık mavi takımlı damat görme sayımız bir elin parmağını geçmese de, siyah beyaz klişesinden vazgeçeli de bir 10 sene olmuştur diye tahmin ediyorum.

Gelelim Türk sosyetemize.. Kate Moss`un eşi mavi damatlık giyer de, bizimkiler giymez mi? Hande Ataizi 9 Eylül 2012`de Benjamin Harvey ile düğününde Kate Moss`tan `birazcık` ilham aldığı konusuyla magazin haberlerine konu olmuştu. İnkar edilecek de bir durum yok, fotoğraflar ortada. Ama biz de Hande Ataizi`nin Türkiye`ye taşıdığı bu akım için teşekkürü bir borç biliyoruz. Lakin mavi damatlık giyen Benjamin Harvey bu akım için iyi bir ikon oldu. 

Peki bu mavi takım elbise sadece damatlar için mi, tabiki hayır. Bakınız çok sevdiğimiz Ryan Gosling mavi takım elbisesi ile kırmızı halılarda boy göstereli neredeyse 4 sene olmuş! Stili ile çok konuşulmasının bir nedeni daha işte..

Şimdi gelin fotogalerimizi inceleyelim ve bu mavi takım elbiseyi kimler nasıl giymiş görelim!  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI