Ana SayfaİlişkilerSizden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş mısınız?

Sizden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş mısınız?

Belki duygusal boşluktan belki de gerçekten aşktan, hemen herkes hayatında bir kez yakın bir arkadaşına romantik hisler beslemiştir. Davranışlarını gözlemlediğinizde arkadaşınızın sizden hoşlandığını veya sadece arkadaşı olarak gördüğünü çözümleyebilmeniz mümkün.

Sizi kıskanıyor
Kıskançlık özellikle aşırıya kaçtığında itici bir özellik olsa da, birinin size ilgi duyup duymadığını anlamanın en iyi yoludur. Eğer başka erkeklerden bahsederken kıskanıldığınızı hissediyorsanız size karşı sadece arkadaşça duygular beslemiyor olabilir.

Randevuya çıkıyorsunuz
Herhangi bir arkadaşınızla görüştüğünüzde buluşma planı arkadaşça gerçekleşir. Ufak bir “özledim, görüşelim” teklifinden doğan bir kafe buluşması elbette arkadaşçadır. Ancak buluşma bir randevuya dönüştüyse, şık bir ambiyans ve özen hakimse bilin ki sizi etkilemeye çalışıyor!

Arkadaşlık söylemleri
Gerçek şu ki sizden hoşlanan ve sizi arzulayan biri size arkadaşlık sıfatlarıyla seslenmeyecektir. Bu şekilde diyaloglarınız varsa sizi sadece arkadaş olarak görüyor demektir. Eğer çoğunlukla özel sevgi sözcükleri kullanıyorsa gerçekten sizden hoşlanıyor diyebiliriz. Samimiyetinize rağmen sadece isminizle hitap ediyorsa da sizden hoşlanıyor olma ihtimali çok yüksek.

Sizi kendi arkadaşlarıyla yakıştırıyor
Bu kesinlikle ama kesinlikle sadece arkadaşı olduğunuzun işareti.

Size dokunuyor
Sevdiğimiz insanlara dokunmayı severiz. Özellikle erkekler söz konusu flört olduğunda kadınlardan daha fazla dokunma eğiliminde oluyorlar. Mesela bir kapıdan geçerken omzunuza veya belinize dokunabilirler. Bunlar küçük ve ince hareketlerdir, ancak sizin hakkınızda nasıl hissettiğine dair ipucu barındırırlar.

Sık zaman geçiriyorsunuz
Bu tek başına net bir ipucu taşımaz. Diğer detayları da gözlemlemeniz gerekir. Belki sohbetinize bayıldığı için arkadaşça sizinle zaman geçiriyordur, belki de sizden hoşlandığı için sürekli görmek istiyordur. Gözlemleyin.

Mesajlaşmalar
Eğer sürekli mesajlaşıyorsanız, Youtube’da izlediği komik videoları her dakika size gönderiyorsa sizinle bir şeyler paylaşmak istiyor demektir. Bu da hoşlanmanın en büyük belirtilerinden.

Baş başa görüşmek istiyor
Kalabalık bir grupsanız ama o sadece sizi görmek istiyorsa sizden kesinlikle hoşlanıyor!

Ekstra kibar ve düşünceli davranışlar
Özellikle biz kadınlarda kibarlık hoşlandığımız kişilerde de arkadaşlarımızda da sevdiğimiz bir tutumdur. Eğer arkadaşınız sizinle konuşurken kelimelerini özenle seçiyor ve sizi incitmemeye çalışıyorsa kalbinizde daha derin bir yerleri hedeflediği için olabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI