Ana SayfaYaşamSize ve Çevrenize İyi Gelen Etik Alışveriş Platformu: Simple As Is

Size ve Çevrenize İyi Gelen Etik Alışveriş Platformu: Simple As Is

Simple As Is 2021 yılında, lüks ve hızlı moda endüstrisinde 10 yıldan fazla bir süredir satın alma deneyimine sahip olan Seden Kenanoğlu ve Tahlia Aycan’ın tarafından kuruldu. Endüstrinin gezegen ve toplum üzerindeki olumsuz etkilerini artık görmezden gelemeyen iki moda profesyoneli, bir ürünü satın alırken kendilerini iyi hissetmelerinin giderek zorlaştığını fark edince, doğayı sömürmeden, aksine onu iyileştirerek alışveriş yapmanın mümkün olduğu bir yol bulmak  istediler. Simple As Is kurucularının moda sektöründeki deneyimlerinden yararlanarak yaptıkları küratörlükle tüketicilere bilinçli ürün seçenekleri sunmayı ve onlara seçimlerinin her aşamasında  şeffaf olmayı amaçlayarak kuruldu. Doğaya saygılı ve etik üretim ilkelerine sahip bir çok Türk markasını bir araya getiren online platform alışveriş yaparken şıklığı ve doğallığı seçen ve değerlerinden vazgeçmeyenlerin buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Çevreye olumlu ve etik üretimi benimseyen yerel markalara yer veriyor.

Basit ‘seçimler’ yapmanın günümüz dünyasının olmazsa olmazları arasında olduğuna inanan Simple As Is bünyesinde çevreye olumlu ve etik üretimi benimseyen hazır giyim, aksesuar, ev ve yaşam ve hayvanlar üzerinden test edilmemiş güzellik markalarını bulunduruyor. Karbon ayak izlerini azaltarak fark yaratmayı hedefleyen markaların bir kısmı bio çözünürlük ve doğal üretim felsefesini benimsiyor, bir kısmı tüm koleksiyonlarını ve ambalajlarını geri dönüştürülmüş malzemeler ile oluşturuyor, bir kısmıysa ileri dönüşümle var olanı yeniden tasarlayarak ona ikinci bir yaşam veriyor.

Alışveriş yaparken kurumlara şeffaf bir şekilde yardım imkanı tanınıyor.

Yaşarken ve yaratırken doğal dünyayı iyileştirme olasılığına inanan Simple As Is, farkındalık ile üretim yapan markaları bir araya getirirken, birçok yardım kuruluşunu da destekliyor. Internet sitesindeki belirli ürünlerin satışı aracılığıyla alışveriş severlere aralarında Ege Orman Vakfı, Kurtaran Ev’in de bulunduğu vakıflara şeffaf bir şekilde bağış yapma olanağı sağlayan Simple As Is kadın kooperatiflerine ve imkanları kısıtlı köy okullarına destek gibi farklı alanlara yönelik projeleri ve yardım kuruluşlarını finanse etmeyi hedefleyen bu tarzdaki işbirlikleri geliştirmeye devam edecek.

www.simpleasis.com

@simpleasis.sai

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI