Ana SayfaTeknolojiSnapchat Reality Program Yayını Yapmaya Hazırlanıyor

Snapchat Reality Program Yayını Yapmaya Hazırlanıyor

Günlük olarak 161 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Snapchat daha fazla yeni kullanıcı çekebilmek üzere çalışmaları hızlandırıyor. A&E ile kurulan ortaklık sayesinde mecra kendi içeriklerini üretmeye devam ediyor. Bu yeni reality programının ismi Second Chance olarak açıklandı. İsimden de anlaşılacağı üzere programın konsepti ilişkilere ikinci bir şans verme üzerine odaklanacak. Ayrılma kararı alan çiftler burada bir araya gelecek ve neden ilişkilerinin bittiğine dair duygusal konuşmalar yaşanacak. Eğer yeterli umut ışığına sahipler ise birbirlerine ikinci bir şans verip, yola devam edecekler. Aksi halde hem zamanlarını boşa harcayacaklar hem de bu deneyimden öncesinden olduğundan çok daha yaralanmış bir şekilde çıkacaklar.
 
Snapchat, Second Chance ile orijinal yapımlara ağırlık vermeye başlayacak. Mecra daha önce 2015 senesinde Literally Can’t Even programına ev sahipliği yapmıştı. Ardından Amerika’daki ABC kanalında ekrana gelen Bachelor‘ın özetlerine yer vermeye başladı. Son olarak da BBC’nin Planet Earth II belgeselinin öngösterimini yapacaklarını açıklamışlardı.
 
Henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan Second Chance’in sekiz hafta sürmesi bekleniyor. Program şimdilik Amerika, İngiltere, Kanada ve Avustralya’da kullanıcılarla buluşturulacak. Bu girişimlerin başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından orijinal içeriklerin sayısının artması ve farklı ülkelere açılması bekleniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI