Ana SayfaTeknolojiSnapchat`te Takip Edilesi 10 Türk Hesabı

Snapchat`te Takip Edilesi 10 Türk Hesabı

Kerimcan Durmaz  – @kerimcandurmaz

Kerimcan Durmaz`ın Snapchat`i son zamanların tartışmasız en fenomen hesabı. Kendisinin snapleri bazı insanlar tarafından çok eleştiri alsa da, hatrı sayılır bir fan kitlesi oluşmuş durumda.

Mert Vidinli – @mertvidinli

Sabah`ın Günaydın ekinde köşe yazarlığı yapan Mert Vidinli, snapchat`in tabiri caize en popüler çocuklarından. Eğlenceli hayatını, yaptığı partileri, gittiği davetleri ve arkadaş çevresini takipçileriyle paylaşan Vidinli takip edilesi aktif hesaplardan.

Billur Saatçi- @billursaatci

Kendisini takip ederken bir sürü yeni tatlı cafeler keşifedebilirsiniz. Mutlaka hergün içtiği bir günün kahvesi ve gösterdiği yeni bir yer mevcut. Doğal halleri ve tatlılığı ile bilinen Saatçi`nın, offnegiysem.com adlı bir bloğu var. Kendisini snapchat`ten takip ederseniz bir çok yeniliği hakim olabilirsiniz.

Moda ve Sosyete ( Pelin Kaya) – @modavesosyete

Pelin Kaya`nın hesabını takip ettiğinizde her türlü tanıtım, lansman ve daveti canlı izleyebilme şansına sahipsiniz. Kendisinin bu kadar organizasyona nasıl yetiştiğini biz de anlamasakta bu konuda gayet başarılı. Çıkacak yeni koleksiyonları önceden görmek veya onun eğlenceli hayatına göz atmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Üstelik akşam saatlerinde soru cevap şeklinde takipçilerinin merak ettiklerini yanıtlıyor.

Pelin Akil – @pelinanilaa

Sinema ve dizi oyuncusu Pelin Akil`in eğlenceli snaplerine bayılacaksınız. Bazen erkek arkadaşıyla bazen de tek çektiği komik snaplerinin hayran kitlesi oldukça yüksek.

Nur Bilen Yavuzer – @nurbilenyavuzer

Nur Bilen Yavuzer son zamanlanların güzellik anlamında takip edilen en iyi isimlerinden.  Kendisi amacını, takip eden herkese kendi güzellik ve moda anlayışını en doğru dil ve gerçek tecrübeleriyle anlatmak olduğunu belirtiyor.

Buse Terim – @buseterim

Modaseverlerin en beğendiği bloggerların başında gelen Buse Terim, sürekli güncel kalmayı başaranlardan. İşini çok sevdiği gözle görünen Terim`in snapchat hesabı da oldukça aktif.

Merve Özkaynak- @merveozkaynak

Merve Özkaynak güzellik dünyasının en sevilen isimlerinden. Fan kitlesi oldukça fazla olan vlogger, takipçileriyle her anını paylaşıyor.

Elif Tanverdi- @Çizenbayan

Önce blogu sonrasında Instagram hesabıyla popüler olan Elif Tanverdi, snapchat`te de oldukça aktif.

Ezgi Mola – @ezomola

Oyuncu Ezgi Mola doğallığı ve sempatikliği ile snapchat`in vazgeçilmezlerinden.

Ve tabii ki bonus olarak biz Trenduscom’un hesabını da takip etmeyi unutmayın 🙂 En eğlenceli dakikalarımızdan tutun, en son güzellik ürünlerini, modayla ilgili ipuçlarını ve küçük dedikodularla magazin haberlerini trenduscom Snapchat hesabımızdan paylaşacağız
👻Snapchat: trenduscom

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI