Ana SayfaGüzellikSonbahar makyaj modası 2011

Sonbahar makyaj modası 2011

Sonbahar geçti, kış kendini hissettiriyor. Kalın kazakları, botları giymeye, sezon ürünlerini tüketmeye başladık. Peki hayatımızı bu kadar değiştirirken makyajımızda değişiklikler yapacak mıyız? Bu sonbahar-kış hangi renklere ağırlık vereceğiz? Neleri ortaya çıkaracağız? NARS Türkiye Eğitim Müdürü Burcu Gözde bakın bu konuyla ilgili neler söylüyor:

Kirpiklerde ki örümcek kirpik modası en dikkat çekenlerden biri. Zaten her kadının sevdiği belirgin kirpikler bu sezon daha da dramatik, ultra yoğun. Bu etkiyi yaratmak için kirpikleri en dipten başlayarak volüm veren bir mascara ile yukarı doğru tarayın ardından bir kat toz pudra uygulayın ve tekrar bir kat daha mascara kullanın. Bu işlemi uygulamalar arasında kurumasını bekleyerek istediğiniz efekti elde edene kadar devam edin. Alt kirpikleri de unutmayın.
Gözlerde hiç olmadığı kadar cesur ve alışılagelmiş renklerin dışında ki renklerle kaşlara kadar geçişli bir efekt ile boyayın. Mesala, turuncular, kırmızılar, maviler, morlar. Yüzün diğer kısımlarını ise hafif ve naturel bırakın.
Kaşlarınızı istediğiniz şekle sokmanızın tam zamanı. Daha doğal kaşlar için ince bir eyeliner fırçası ile kaş rengindeki mat farları kullanın ve kaşlarınızı üst kısımlardan başlayarak şekillendirin. En üst noktayı belirginleştirmek gözleri yukarı çekecektir. Daha yoğun efekt iiçin ise farınızı ıslatarak kullanın. Böylece dövmeye gerek kalmadıgını göreceksiniz.
Dudaklar; mat turunç, kırmızı, bordolarla belirginleşiyor ve öne çkıyor. İstediğiniz mat ruju bulamadıysanız dudak kelemlerini deneyin. Altına süreceğiniz dudak nemlendiricisi ile çoğu rujdan daha güzel ve kalıcı olduğunu göreceksiniz.
Gözlerde ki eyeliner çılgınlığı bu sezon top noktada. İstediğiniz gibi gözlerinizi çerçeveleyebilir, hatta göz kapağınıza da çizgiler uygulayabilirsiniz. Gözlerinizi büyültmek, küçültmek, derinleştirmek için farklı çizgileri ve renkleri deneyin. Unutmayın siyah en çok belirginleştirenken daha doğal görünüm için kahve tonlarını, dikkat çekici efekt için turkuaz tonlarını kullanın.
Yanaklar yazın bronzluğuna meydan okurcasına kış güneşi ile farklı bir güzelliğe bürünüyor. Bu sezon yanaklarda soğuk pembeler, tatlı kahveler  ve mürdüm tonları şakaklardan elmacık kemiklerinin üstüne ve tüm yanağa hafif bir dokunuşla yayılıyor. Adeta kar ve kış güneşinde bronzlaşmış soğuk tenler gibi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI