Ana SayfaYaşamSpider-Man: Homecoming’de Sır Perdesi Aralanıyor

Spider-Man: Homecoming’de Sır Perdesi Aralanıyor

Bildiğiniz gibi uzun zamandır Marvel dünyasından kopuk olan Örümcek Adam, Captain America: Civil War ile bu dünyaya dahil edildi. Tom Holland’ın hayat verdiği kahramanımız sahneleri az olmasına rağmen çok sevildi. Şimdi Avengers ile yaşadığı maceradan sonra Örümcek Adam yeniden kendi filmine kavuşuyor. Tüm yaşananların ardından Tony Stark‘ın geliştirdiği yeni kostümüyle gerçek bir kahraman olduğunu kanıtlamaya çabalıyor. Bu sırada ortaya çıkan Vulture işleri karıştırıyor. Herkes ondan bu meseleden uzak durmasını isterken, Peter üzerine düşeni yerine getirmeye çabalıyor.
 
Yönetmenliğini Jon Watts’ın üstlendiği filmde ayrıca Michael Keaton, Zendaya, Marisa Tomei, Donald Glover, Jon Favreau ve Robert Downey Jr. gibi isimler rol alıyor.
 
Paylaşılan sahnede Peter‘ı odasına pencereden girerken görüyoruz. Sessiz bir şekilde odasının kapısını kapatıp, yakalanmamak için çaba harcıyor. Fakat o sırada arkadaşının arkasında olduğunu fark etmiyor. Ned şaşkınlıkla elindeki Death Star figürünü düşürüyor. Peter da mecburen gerçeği kabul etmek zorunda kalıyor. Marvel ve Sony ortaklığında sinemaya taşınan Spider-Man: Homecoming, 7 Temmuz‘da vizyona girecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI