Ana SayfaYaşamStarbucks Yeni Yılı 8 Milyon Yıldız ile Kutluyor

Starbucks Yeni Yılı 8 Milyon Yıldız ile Kutluyor

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleri ve eşsiz kahveleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yılın son ayında gerçekleştirdiği kampanya ile dağıttığı sürpriz yıldız hediyeleriyle misafirlerine yılbaşı ruhunu erkenden yaşatıyor.

Starbucks Türkiye, Aralık ayı boyunca Starbucks Mobil Uygulaması ve Starbucks Card ile alışveriş yapan misafirlerine her gün, yapacakları ilk alışverişte normal alışverişlerinden kazandıkları yıldızlara ek olarak minimum 1, maksimum 150 yıldıza kadar yıldız dağıtıyor. Sürpriz sayıda yıldız kazandıran bu kampanyadan misafirler günde bir defa yararlanabiliyor, kazanılan yıldızlar ile de hem kendilerine hem de sevdiklerine bir yılbaşı kahvesi hediye edebiliyorlar, öte yandan bu dönem boyunca Starbucks Mobil Uygulaması’nı ilk kez indiren ve 50 tl yükleyenler 30 yıldız kazanacak. 

Starbucks Mobil Uygulaması kullanıcılarına her 15 yıldız karşılığında istedikleri 1 adet Tall boy içeceği alma hakkı sunuyor. Aralık ayına özel yıldız kampanyalarıyla Starbucks, misafirlerine 500.000’in üzerinde içecek ikramı kazandırıyor.

Starbucks’ın sürprizlerle dolu yeni yıl hediye kampanyası Starbucks Mobil Uygulaması ve Starbucks Card ile ödeme seçeneğini tercih eden misafirleri tüm Starbucks mağazalarında bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI