Ana SayfaErkek ModasıStil Erkek: David Beckham

Stil Erkek: David Beckham

Stil ikonu olarak görülen ve dünyanın en yakışıklı ünlü babalarından biri olan tam adıyla David Robert Joseph Beckham, 2007 yılında Manchester United`dan L.A Galaxy`e transfer olup Amerika`ya yerleşince stilini daha da iddialı hale getirerek son yılların en çok takip edilen isimlerinden biri oldu.

17 yaşında profesyonel futbolcu olan ve toplam 59 kez kaptanlık yapan Beckham, günlük hayatta mesleğiyle doğru orantılı olarak spor bir tarzı benimsemiş durumda. Özellikle bol pantolonları zincirlerle tamamlayan Beckham, asla vücuda oturmayan kesimleri tercih etmiyor. Saç şeklini de sık sık değiştiren futbolcunun kışın en çok kullandığı aksesuarları ise bere ve atkıları oluyor. Genellikle basket maçlarında kameralara yakalanan stil ikonu, basic tişörtlerle kargo pantolonları tamamlamayı seviyor.

Kırmızı halılarda klasik kesim koyu takımları giyerek dikkati yüzüne çeken David, asla uçlardaki parçaları üzerine geçirmiyor. Stili yakından takip edilen İngiltere`nin hala en-kepli orta saha oyuncusu olan Beckham`ın neler giydiğini fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI