Ana SayfaYaşamStudio'da Asla Yalnız Değilsin

Studio’da Asla Yalnız Değilsin

İlişkiler Atölyesi. Studio’nun Şubat boyunca devam edecek bu özel serisinde “ilişki” kavramına yakından bakacak, zihnimizde bu kavramla ilgili yerleşmiş kalıpları yıkacak ve uzmanımız Ayşegül Ekti ile ilişkiler için çok önemli ve hassas olan kavramlara dokunacağız. İşte çalışacağımız başlıklara örnekler:

– Doğru eş ya da sevgiliyi nasıl bulacağız?
– Aldatılmak, aldatmak ve affetmek üzerine
– İlişkide çatışma ve uzlaşma
– İlişkide sağlıklı ve güvenli bağlanma.
– Ayrılı ve boşanma sonrası iyi olmak
– Sağlıklı iletişim ve mutluluk
– Aşk bir hastalık mı? Beyinde nerede yaşanıyor?
 
İzole Aşklar-Konuşma Kulübü
Sizin de aşkın karmaşık yollarında ilerlediğiniz ve kalbine doğru ulaşamadığınız oldu mu? Hepimiz bağlanma ve kopma dramını yaşarız. Dileriz ki kalbi aşkla atan her birimiz, ilişkilerimizi olağanüstü bir maceraya dönüştürmenin yolunu buluruz… Studio Canlı’nın Konuşma Kulüplerinde bu ay İzole Aşklar konusu işleniyor… Bu yolculukta uzmanımız Senem İnan ile Aşkı konuşacağız. Haydi gelin… Aşk’a giden yolda aşkla kabuşalım!
 
Yalnız Değilsin: Bazen sadece konuşmak istersin, yeni birileri ile tanışmak, birlikte öğrenmek, fikir çarpıştırmak, birlikte düşünmek… İşte Studio’nun sohbet ve kitap kulüpleri tam bu amaç için ve tam sana göre. Kitap kulübünde Şubat-Mart boyunca Sanahattin Ali kitaplarını senarist Eylem Akın ile birlikte okurken, sohbet kulübünde uzmanımız Sezin Çağlayan’ın o gün seçtiği bir söz/bir dize/bir konsept üstüne hep birlikte kafa yoracak ve konuşacağız…
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI