Ana SayfaYaşamSu Sabun Size De Dokunsun

Su Sabun Size De Dokunsun

GreenSpa Group olarak Korona virüsüne karşı hijyenik koşullarda korunmanız için “yıkanma, arınma ve şifa bulmaya mahsus, kişiye özel olarak servis verilen HAMAM’ımızda sizi su ve saf beyaz sabunla buluşturmaya davet ediyoruz. Unutmayın ki; Osmanlı kültüründe hamamlar sadece yıkanmak için değil ağır gribal hastalıkların önlenmesi ve tedavisinde kullanılan en popüler şifa merkeziydi.
 
Bedensel ve Ruhsal Arınma Geleneği 
Buhar banyosunun faydaları yıllar öncesinden biliniyordu. Bugün, buhar banyoları cildi ve bedeni temizlemek ve toksinden arındırmak, kan dolaşımını arttırmak, immun sistemi uyarmak ve komple bir fiziksel ve mental zindeliği desteklemek için gerekli bir metod olarak düşünülmüştür. Sauna ve buhar banyoları kişiyi gevşetir ve stresi azaltır. Astım ve alerjik sıkıntısı olan kişiler, sıcağın akciğerlerin hava yolunu genişletmesi ile nefes alış verişi kolaylaşır. Sıcak, yaygın soğuk algınlığını tedavi etmez fakat tıkanıklığı azaltır ve hızlı toparlanmaya yardımcı olur. Sauna ve buhar banyoları, deri kan akımını arttırdığı ve terlemeyi oluşturduğu için cildinize iyi gelir. Yetişkin bir kişi hamamda, ortalama bir saatte yaklaşık 1 lt ter ya da su kaybeder. İyi bir terleme gözeneklerden kir ve yüzeydeki ölü deri tabakasını çıkarır ve cilde sağlıklı bir parlaklık kazandırır. Akut sıvı kaybı, toplam beden suyu ağırlığında bir azalmaya neden olur, fakat bu geçici bir durum olduğu için tekrar sıvı alımıyla birlikte çabucak tam miktarını geri alacaktır. Sıcak, bir çok kültürde iyileştirmek için uzun süre kullanılan bir terapi alanıdır. Bedenimizin tüm fonksiyonları kimyasal reaksiyonlara bağlıdır ve kimyasal reaksiyonlar sıcaktan direk etkilenirler. Bu durum, dokularımız ve sağlımız üzerinde bir etki oluşturmaktan ileri gelir.
 
Hamam ritüelinin, sağlık açısından aşağıdaki durumlarda da insana çok iyi geldiği biliyor musunuz ? 
 
• Stresi hafifletir, gevşetir ve dinlendirir 
• Kas gerginliklerini ve ağrılarını giderir ve kısıtlı eklemleri açar 
• İmmun sistemi destekler 
• Lenf sistemi temizliğini artırır. 
• Kan dolaşımını arttırır. 
• Soğuk, astım ya da alerjik durumlardan dolayı oluşan sinus tıkanıklıklarını azaltır. 
• Cildin genç ve taze kalmasını sağlar. 
• Buhar sıcağı son zamanlarda kanser ve enfeksiyon hastalıklarına karşı kullanılan terapilerden birisi buhar sıcağı ve buhar banyolarıdır. 
• Sauna ve buhar banyoları bedeni yağ-depo toksinlerden arındırmak için çok etkili. 
• Terleme sırasında buhar etkili bir biçimde toksinleri derinin yüzeyinden temizler. 
 
GREENSPA’da HAMAM ve SPA
 
SPA “suyla kazanılan sağlık, su ile gelen sağlık ya da suyun sağlık için kullanımı” anlamını veren “sanus per aquam” anlamına gelmektedir. GREENSPA misafirlerine günümüzde sıkça duyduğumuz ve birçok uygulamayı bünyesinde bulunduran gerçek bir Türk Hamamı olarak SPA dediğimiz sistemi içerisinde barındırıyor. Önemli olan, yüzlerce yıl geçmişi olan hamam kültürünü anlayabilmek, içinde barındırdığı uygulamalardan faydalanmasını bilmek ve bu uygulamaları, temiz, doğru ve kuralına uygun olarak sunabilen işletmelerden almaktır. Hem geleneksel hem de bir çok modern yöntemi içinde barındıran hamam geleneğini daha modern yöntemlerle kombine ederek, herkesin kullanımına sunmak gerekir. GreenSpa Group olarak tüm şubelerimizde, uzman kadromuz ve hijyen kurallarına uyarak misafirlerimize servis veriyoruz.
 
www.greenspagroup.com.tr
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI