Ana SayfaYaşamŞubat 2016 Burç Yorumları

Şubat 2016 Burç Yorumları

Sevginin ve aşkın değerini hatırlatan ay.

8 Şubat’ta Kova burcunun 19.derecesinde arkadaşlığı ve ideallerimizi yenilememizi sağlayan bir yeniay doğacak.  Yeniliğin nedeni pek sevimli değil! Ödemeler, mali kayıplar, ortak paraların yanlış kullanımı, bireyselliği ve özgürlüğü bloke eden nedenlerin yaratacağı ani öfkeler yeni bir yol arayışına yöneltecek. Yeni dostlara ve yeni yaşam amaçlarına ihtiyaç duyulacağı muhakkak. Çünkü Yeniay-Mars arasındaki sert açı ortamı gerginleştireceğe benziyor. Öte yandan Satürn-Uranüs arasında o günlerde oluşan olumlu açı da daha kalıcı, daha yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran kişileri, fikirleri hayatımıza katacak. Yenilik daha yüksek bir enerjiyi de beraberinde getireceğinden, karanlığın içinden geçip aydınlığa çıkılacağını öngörebiliriz. Yeniayın hem Satürn’e hem Uranüs’e olumlu açıyla bağlanması sert fırtınaların tatlı bir esintiye dönüşmesini de  sağlayabilir. 3-13 Şubat arasında yeniayın etkisinde olacağız.

13 Şubat`ta Merkür Kova burcuna bir kez daha geçiş yapıyor. Geçtiğimiz ay Kova burcunda kısaca konaklamış ve gerilemişti. Bu kez geçmişi hatırlayıp deneyimlerden güç kazanılmasını ve geleceğe daha özenle devam edilmesini sağlamak niyetinde. Arkadaşlıklarda ve yardıma muhtaç olanların karşısında daha duyarlı olmayı ve yeni düşünceler üretmeyi öncelikli kılacak. 

14 Şubat sevgililer gününe çılgın ve orijinal fikirlerin damga vuracağını söyleyebilirim. Ay Boğa burcunda olacağı için anlayış, keyif, dünyevi zevkleri öne çıkartmak, ilişkiyi benimsemek ve sevgiliye sahip çıkmak gibi güzellikleri de doyasıya hissetmek olası.

17 Şubat`ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Oğlak burcundaki güvenmez, statükocu ve mantıklı sevgiden sonra, sevginin anlamını iletişim ve entelektüel gücü yüksek kişilerde aramaya yöneleceğiz. Bedenlerin değil beynin uyuşması aşka davet edecek.

19 Şubat`ta Güneş Balık burcuna yerleşerek ruhsal gelişim için ön ayak olacak. Bizi canlandıran ve enerji veren konular ruhsal gelişim teknikleri, şifa sanatları, yoga, meditasyon, geçmiş yaşamlar ve rüyalar olarak sıralanabilir. 

22 Şubat`ta Başak burcunun 3. derecesinde oluşan dolunay, geçmişle gelecek arasında bir bağ kurarak sağlık sorunlarına ve işle ilgili problemlere son noktayı koyacak. Başak burcu iş ve sağlık yaşamını simgeler. Ve başak burcunda gerçekleşen bir dolunay bu alanlarda duygusal hezeyanlara neden olabilir. Ay düğümleri yani geçmiş/ talihsizlikler ile gelecek/ fırsatlar arasında bir köprü kurmak için dolunay bir anlamda şans verecek. Sadece bu kadar değil. Eskiyi revize edip yenilemek (Satürn-Uranüs olumlu açısı) de olasılıklardan. Dikkat edilmesi gereken yegane şey Güneş-Neptün yakınlaşmasının dolunayın tam karşısında yer alarak hayal kırıklıklarına sebep olması. Ruhun acı çekeceği deneyimler yaşanabilir. Dolunay 17-27 Şubat arasında etkili olacak.

Mutlu bir ay yaşamanızı dilerim.

SU KARAKUŞ

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI