Ana SayfaYaşamSuicide Squad 2 Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Suicide Squad 2 Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

Sadece DC Comics’in takvimine değil, Warner Bros.’un da masasına gelen Suicide Squad’ın devam filmi haberinin ardından havayı biraz kokladık ve kulis dedikodularını sizin için araştırdık.

İlk filmin yazarı ve yönetmeni David Ayer olsa da Warner Bros. stüdyoları filmin yönetmenliği için Mel Gibson’a teklif götürmüş. Ancak yönetmenlik için konuşulan bir diğer isim  Jake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds’un oynadığı korku filmi Life’ın da yönetmenliğini yapan Daniel Espinosa.

Tabii bu dedikodulara rağmen Ayer’in 2017 takviminde Suicide Squad 2’ye rastlamak mümkün. Ayer şu sıralar DC Comics’in bir tüm kötü kadın karakteri ilgili bir film çekse de (Gotham City Sirens), devam filmine küçük de olsa bir katkı sağlayabilir.

İlk filmin önemli isimlerinden Will Smith, devam filminde de yer alacak.

2016’da Deadpool’un yakaladığı milyar dolarlık başarı ve tüm zamanların en beğenilen ‘R-rated’ film olması, Suicide Squad’ı da bu kategoride yer bulmaya yönlendirecek gibi görünüyor.

Batman v. Superman’de de yaşadığımız Superman’in ölümü gibi dramatik durumların çizgi roman dünyasında bir şekilde toparlandığı göz önünde bulundurulursa Jay Hernandez’in canlandırdığı El Diablo’nun da devam filminde görülmesi ihtimaller dahilinde.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI