Ana SayfaYaşamSuicide Squad'ın Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

Suicide Squad’ın Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

DC çizgi romanlarından uyarlanan Suicide Squad son zamanlarda yeni sahneler ve bilgilerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi de filmin kamera arkası görüntüleri izleyicilerle paylaşıldı.

Yönetmenliğini David Ayer‘in üstlendiği yapım daha ilk günden ilgi çekmeyi başarmıştı. Kadrosunda Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Cara Delevingne, Jai Courtney, Jay Hernandez, Joel Kinnaman ve Viola Davis gibi isimleri barındırması bu ilginin en büyük nedenlerinden biriydi. Çizgi roman hayranlarını heyecanlandıran yapım vizyona girdikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Fragmanlarda yer alan keyifli sahnelerin büyük bir kısmı kesilmişti.

Suicide Squad Extended Cut ile birlikte hayranların gönlü alınıyor. Her ne kadar kesilen sahnelerin tamamını görme şansımız olmasa da, paylaşılan ekstra bilgiler yapımın temelde nasıl bir potansiyele sahip olduğunu ortaya koyuyor. Son olarak da filmin kamera arkası görüntüleri gün yüzüne çıktı. Burada oyuncuların çekimler sırasında yaşadığı keyifli anlar, dil sürçmeleri ve sahnenin bozulmasına neden olan kahkahaları görüyoruz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI