Ana SayfaGüzellikSundari`nin Ayurvedik bakımları Spa&Hammam`da

Sundari`nin Ayurvedik bakımları Spa&Hammam`da

Yaz dönüşü kuruyan ve yorulan cildinizi nemlendirmek ve enerjisini açığa çıkarmanız için size harika bir tavsiyemiz var. Four Seasons Spa&Hammam`ın menüsüne yeni eklenen Sundari`nin Ayurvedik bakımlarından Abhyanga Masajı,  vücutta gizli kalmış enerji noktalarını açığa çıkaran ve aromatik yağların özel noktalara uygulanması ile vücudun enerjisini dengeliyor. Yağlı bir masaj olan Abhyanga, vücudunuzdaki durgun enerjiyi açığa çıkarırken yaşamsal enerji olarak açıklanan “prana”nın yenilenmesine ve canlanmasına yardımcı oluyor. 

Sinirleri gevşeten, derinlemesine  huzur ve mutluluğun kapısını açan Abhyanga, masaj sonrası o denli rahatlatıyor ki hemen bir yerde kestirmek istiyorsunuz. Aynı zamanda masaj kullanılan özel yağları ile vücuda anında hissedilir bir nemlenme ve yumuşama da sağlıyor.  

Ayak ritüeli ile başlayan Abhyanga, Sundari’nin ısıtılmış aromatik yağları ile vücuttaki ayurvedik noktalara uygulanan baskılı masaj ile devam ediyor. Yüz ve kafa masajı ile tamamlanan bu rahatlatıcı ritüel  hindistancevizi aromalı saç bakımı ile son buluyor. Dileyen misafirler uzman terapistler tarafından uygulanan test ile “dosha”larını öğrenebilir ve farklı “dosha”lara göre cilt ihtiyacını karşılayan uygun bakım ürünlerini Spa&Hammam’dan alabilirsiniz. Bu özel masajı siz de mutlaka deneyin, muhteşem bir rahatlama yaşayacağınıza ve çok memnun kalacağınıza eminiz.

Özel fiyatlar hakkında bilgi ve üyelik koşulları için Four Seasons Bosphorus, Spa&Hammam ile iletişime geçin: 0212 381 41 60 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI